Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες

15 Νοεμβρίου 2021 17:31
Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό.

Ο κ. Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, παραμένει στη ΜΕΘ και δεν έχει μεταφερθεί προς το παρών σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος, επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

“Δεν το είχε κάνει. Το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου, που είναι 13 ετών” είχε πει η ίδια.

Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. “Μου έλεγε: Ας περιμένω λίγο ακόμα… Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Προσεύχομαι…”.

Συγκλονιστικό βίντεο: Όταν ο Βασίλης Λεβέντης μιλούσε για τον κορωνοϊό!

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς οι επόμενες 48 ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς η αξονική στην οποία υπεβλήθη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share