Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 42χρονος - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια που έφεραν την τραγωδία.

24 Σεπτεμβρίου 2021 16:32
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 42χρονος - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική κατάληξη είχε η ανατροπή του τρακτέρ στο Καινούργιο Αγρινίου. Ένας 42χρονος άντρας ο οποίος οδηγούσε το τρακτέρ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, έχασε τον έλεγχο και το όχημα εξετράπη, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να τον πλακώσει, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν οχήματα και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου που τον απεγκλώβισαν, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 42χρονος είναι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών. Τα αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή που είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα ερευνά το Τμήμα Τροχαία Αγρινίου.

 Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 42χρονος - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγωδία στην Ξάνθη: Παρέσυρε τον γιο του με θεριζοαλωνιστική μηχανή και τον σκότωσε

Θλίψη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ξάνθη. 72χρονος πατέρας χειριστής θεριζοαλωνιστικής μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο γιο του, την ώρα του θερισμού στο χωράφι τους αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παλιό Εράσμιο Ξάνθης.

Το τραγικό περιστατικό έχει σοκάρει και προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια στην τοπική κοινωνία. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευλάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος 52χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε παρασυρόμενος από την μηχανή. Όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων ήταν ήδη αργά.

Ωστόσο, τραγικό τροχαίο συνέβη και στη Θήβα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share