Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

«Μίλησαν» τα κινητά! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη (Video)

Τι λέει κολλητή της φίλη για την κοκαΐνη

12 Σεπτεμβρίου 2021 11:44
«Μίλησαν» τα κινητά! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση της σύλληψης του 29χρονου μοντέλου , πρώην παίχτριας ριάλιτι, και του συντρόφου της, για κατοχή μεγάλης ποσότητα ναρκωτικών.

Αμφότεροι θα βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή τη Δευτέρα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών. Οι έρευνες για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο, συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία μετά τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των κινητών τηλεφώνων τους.

Η Αστυνομία έφτασε στην σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση σχεδόν μία βδομάδα πριν να συλληφθεί την Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Για τα δύο αυτά άτομα σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο φαίνεται ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα Νότια Προάστια.

Παράλληλα, απαντώντας στο επιχείρημα του συντρόφου του μοντέλου ότι απλώς μετάφερε την εν λόγω ποσότητα, πηγές από την αστυνομία τονίζουν ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει είναι πολύ δύσκολο ένα κύκλωμα να εμπιστευτεί τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, σε ένα άτομο που δεν ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν έχει δώσει δείγματα εμπιστοσύνης.

Τι ανέφερε φίλη του μοντέλου

«Είχαμε ταιριάξει στο παιχνίδι, αλλά μετά έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις. Πριν από μερικούς μήνες συναντηθήκαμε σε ένα event τυχαία και μιλήσαμε, τα βρήκαμε. Είναι δυναμική γυναίκα, έξυπνη, διπλωμάτης. Ένιωσα μεγάλη έκπληξη με όλο αυτό που άκουσα και έμαθα. Το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Σοκαρίστηκα και έμεινα έκπληκτη από όλο αυτό. Δεν μου έδωσε ποτέ τέτοια εικόνα μέσα στο παιχνίδι», σημείωσε μιλώντας στο MEGA η Ρένια Τσακίρη, φίλη του μοντέλου που έχει συλληφθεί, η οποία συμμετείχε στο ίδιο ριάλιτι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share