Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας!

Είδηση σοκ!

10 Σεπτεμβρίου 2021 11:27
Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στην Αχαΐα αφού νεκρός έπειτα από τροχαίο ανασύρθηκε 77χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρείας φωτιστικών, Θ. Ψ. που εδρεύει στον Πειραιά και με καταγωγή από την Πτέρη Αιγιαλείας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Φτέρης – Αιγίου κατέληξε σε γκρεμό περίπου 70 μέτρων.

Για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα που κατά την πτώση ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον υποπυραγό Γιάννη Κυριακόπουλο.

Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας!

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης, οπότε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του.

Ο επιχειρηματίας πατέρας τριών παιδιών, διέμενε μόνιμα στον Πειραιά. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, το οποίο επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό.

Σύμφωνα, με πληροφορίες της «Πελοπόννησος», η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν από το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της αλλά, εκείνος δεν ανταποκρινόταν. Η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 77χρονου.

Ασπρόπυργος: Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου - Έκλεισε ο δρόμος

Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ασπροπύργου, μετά από σοβαρό τροχαίο.

Ειδικότερα, η Εθνικής Οδός έχει κλείσει λόγω σοβαρού τροχαίου κατά το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Από το τροχαίο έχει επηρεαστεί και το ρεύμα εξόδου της Αθηνών – Κορίνθου με τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Ελευσίνας και φτάνει μετά τον Σκαραμαγκά στα όρια του Χαϊδαρίου, ενώ μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται στην έξοδο προς Κόρινθο στο ίδιο σημείο. Απροσπέλαστο και το Σχιστό προς Αθηνών-Κορίνθου.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας από Ιερά Οδό μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια. Κίνηση έχει και στην κάθοδο της Κηφισίας, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμιτζή μέχρι Σύνταγμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share