Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Βόλος: Αυτή είναι η αιτία του φόνου του 46χρονου - Συλλήψεις και ανακρίσεις από την Αστυνομία

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

22 Αυγούστου 2021 09:22
Βόλος: Αυτή είναι η αιτία του φόνου του 46χρονου - Συλλήψεις και ανακρίσεις από την Αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα άγριο έγκλημα έλαβε τόπο χθες (21/8) στο Βόλο, με ένα 46χρονο, που έκανε χρήση ναρκωτικών, όπως έγινε γνωστό να χάνει τη ζωή του.

Το άγριο έγκλημα έγινε το το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Ιωλκού, στη συμβολή με τον Περιφερειακό.

Λόγω της φύσης του εγκλήματος οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος φέρει μαχαιριές στο σώμα του και χτυπήματα στο κεφάλι, πιθανώς από σφυρί.

Βόλος θάνατος 46χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-volos.gr, ο 46χρονος επισκέφθηκε με φίλο του οικεία, στην οποία βρίσκονταν άλλα δύο άτομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνούν οι aξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μεταξύ των αντρών υπήρξε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου με σφυριές και μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΚΑΒ κάλεσαν οι ίδιοι άντρες, οι οποίοι ταυτόχρονα προσπαθούσαν να καθαρίσουν το σπίτι και την αυλή του από τα αίματα, με την Αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και να πραγματοποιεί ανακρίσεις, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι το θύμα δεν είχε τις αισθήσεις του όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός από χτυπήματα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Για την υπόθεση η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και πραγματοποιεί ανακρίσεις σε τρεις φερόμενους ως εμπλεκόμενους, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το βράδυ του Σαββάτου έιχαν προσαχθεί τρία άτομα και κρατούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Βόλου.

Σοκαρισμένοι όσοι έβλεπαν το έγκλημα

Οι περαστικοί έβλεπαν εμβρόντητοι τη σκηνή, ενώ όταν στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, οι διασώστες είδαν τρία άτομα να καθαρίζουν τα αίματα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΕΚΑΒ κλήθηκε από τους ίδιους τους τοξικομανείς που ήταν συγκεντρωμένοι στο σπίτι. Μάλιστα, οταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο ένας εκ των τριών προσπάθησε να το σκάσει με μηχανάκι, ωστόσο τελικά συνελήφθησαν όλοι και οδηγήθηκαν στη Ασφάλεια για ανάκριση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share