Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Πρετεντέρης: Δεν ξέρω ποιος έβαλε γκαζάκια, ελπίζω να πάνε για μπάνιο και διακοπές

Τι λέει ο δημοσιογράφος

30 Ιουνίου 2021 10:00
Πρετεντέρης: Δεν ξέρω ποιος έβαλε γκαζάκια, ελπίζω να πάνε για μπάνιο και διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:00 στην περιοχή του Ψυχικού. Από την ανάφλεξη προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, αλλά και σε αυτοκίνητα που ανήκουν σε ενοίκους και ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ.

Ο δημοσιογράφος σε δηλώσεις του μετά την επίθεση τόνισε ότι "δεν άκουσα τίποτα. Με ξύπνησαν και μου είπαν ότι έβαλαν γκαζάκια. Δεν άκουσα θόρυβο. Η Αστυνομία με ενημέρωσε. Ελπίζω να πάνε για μπάνιο και διακοπές και να ξεμπερδεύουμε. Με 40 βαθμούς καύσωνα θέλει μεγάλο κόπο να βάλει κανείς γκαζάκια. Δεν πειράζει. Ο καθένας κάνει αυτό που τον διασκεδάζει".

Σε ερώτηση εάν έχει δεχτεί κάποιο απειλητικό μήνυμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε "όχι καθόλου. Οι τελευταίοι μήνες είναι πολύ ήσυχοι. Από τον Κουφοντίνα και μετά ησυχάσαμε. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έκανε".

Πελώνη για γκαζάκια στο σπίτι του Πρετεντέρη

Ανακοίνωση για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη τα ξημερώματα εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στην οικία του Γιάννη Πρετεντέρη. Η ελευθερία του λόγου και ο πλουραλισμός είναι θεμελιώδη στοιχεία της Δημοκρατίας. Η επίθεση σε δημοσιογράφους είναι επίθεση των εχθρών της Δημοκρατίας στις παραπάνω αρχές και θέτει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share