Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Κι άλλη φοβερή μαρτυρία για τον 22χρονο - «Παλέψαμε, με έπιασε από το λαιμό...»

Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

11 Μαΐου 2021 16:05
Νέα Σμύρνη: Κι άλλη φοβερή μαρτυρία για τον 22χρονο - «Παλέψαμε, με έπιασε από το λαιμό...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία ήρθε στο φως για τον 22χρονο επίδοξο «δράκο» της Νέας Σμύρνης, με μια συνομήλική του να αναφέρεται στην πάλη της μαζί του, όταν της επιτέθηκε, έχοντας προσκομίσει και βίντεο στις Αρχές.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, η καταγγέλλουσα αφηγείται τι συνέβη τη νύχτα της 6ης Αυγούστου 2020, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον σάτυρο. «Γυρνούσα το σπίτι μου, ήταν 12:30 η ώρα, εντάξει τις ξέρουμε τις κινήσεις του, είναι άλλες πέντε κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει. Πλησίαζε 15αύγουστος, έτυχε να είναι σε ένα στενό, με είδε που πήγαινα σπίτι μου, με ακολούθησε από πίσω, εγώ δεν τον είχα καταλάβει και δυστυχώς, όταν με πρόλαβε, όταν άνοιξα την πόρτα δεν πρόλαβα να την κλείσω και μου επιτέθηκε. Όλα αυτά φαίνονται καθαρά στο βίντεο» λέει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει ότι στάθηκε τυχερή που στο σπίτι της είχαν βάλει τον τελευταίο μήνα κάμερες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να υπάρχει το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης.

Νέα Σμύρνη: Συγκλονιστική η περιγραφή της 22χρονης για τον επίδοξο «δράκο»

Η εξομολόγηση της 22χρονης σοκάρει. «Στο βίντεο φαίνεται ότι προσπαθεί να μου κατεβάσει το σορτσάκι, μετά γυρνάω, τον κοιτάω, γιατί κι εγώ κάτι αισθάνθηκα από πίσω μου, με κοιτάει, με σπρώχνει μέσα στην πολυκατοικία, παλέψαμε, τον σπρώχνω εγώ έξω, αυτός με είχε πιάσει από τον λαιμό, με παίρνει μαζί του. Εγώ ήθελα με τα νύχια μου… στα μάτια του, μόνο αυτό σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τον πονέσω και να με αφήσει. Φαίνεται ότι του ρίχνω κάτι στο πρόσωπο, του πήρα και τη μάσκα. Μάλλον τον πόνεσα και έκανε πίσω, του πήρα και τη μάσκα, αυτός λογικά αιφνιδιάστηκε… Κοίταξε μερικά δευτερόλεπτα, κι εγώ πρόλαβα και μπήκα στην είσοδο και έκλεισα την πόρτα. Τρέχοντας ανέβηκα πάνω, φώναζα, ούρλιαζα να βγουν γιατί είχα αφήσει τα κλειδιά… Οι γονείς μου είχαν ξαπλώσει. Ευτυχώς με άκουσαν… Εγώ κράτησα τη μάσκα του και την παρέδωσα από την πρώτη στιγμή».

Υπενθυμίζουμε ότι η δίκη του 22χρονου, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share