Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο «καίει» τον 22χρονο για επίθεση σε γυναίκα

Επιβεβαιώνει την καταγγελία της για απόπειρα βιασμού!

10 Μαΐου 2021 21:37
Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο «καίει» τον 22χρονο για επίθεση σε γυναίκα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις για τον επίδοξο «δράκο» της Νέας Σμύρνης, με ένα ακόμη βίντεο να «καίει» τον 22χρονο φοιτητή, καθώς εκεί φαίνεται να επιτίθεται σε γυναίκα.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η κοπέλα που τον κατήγγειλε στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα έδωσε και βίντεο με τον ίδιο να φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας της, δεν είναι η μόνη που έχει οπτικό υλικό από τέτοιου είδους περιστατικό.

Νέα Σμύρνη: Το νέο βίντεο που «καίει» τον 22χρονο

Μία άλλη γυναίκα που μάλιστα τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού, παρέδωσε στις δικαστικές αρχές μέσω του δικηγόρου της, ένα στικάκι με βίντεο, που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, στο βίντεο καταγράφεται η επίθεση που έγινε στις 6 Αυγούστου 2020 στην περιοχή του Ν. Κόσμου. Η κοπέλα μετά την επίθεση, πήρε τα πλάνα από το κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, την έπιασε από το λαιμό και την κόλλησε στον τοίχο. Εκείνη στην προσπάθειά της να αντιδράσει, του τράβηξε τη μάσκα του. Τότε, για καλή της τύχη, εκείνος τρόμαξε και έφυγε.

Όλο αυτό το περιστατικό, φαίνεται ότι είναι αποτυπωμένο στο βίντεο το οποίο είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ασφάλεια ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητας φωτογραφία του 22χρονου και όπως όλα δείχνουν, είναι ένα αίτημα που θα γίνει αποδεκτό. Κι αυτό γιατί, θεωρούν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν έχουν καταγγελθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share