Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία-σοκ για απόπειρα βιασμού εναντίον του 22χρονου!

Δύσκολες οι ώρες για το «τέλειο παιδί»...

10 Μαΐου 2021 16:47
Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία-σοκ για απόπειρα βιασμού εναντίον του 22χρονου!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία εκκρεμεί εναντίον του 22χρονου επίδοξου «δράκου» της Νέας Σμύρνης, καθώς ο σάτυρος βρίσκεται αντιμέτωπος και με ποινή για απόπειρα βιασμού.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς εάν η συγκεκριμένη καταγγελία συσχετιστεί με τη δίκη τότε ο νεαρός θα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος και με κακουργηματική πράξη. Ωστόσο σημειώνεται πως μέχρι στιγμής ο 22χρονος, που αφέθηκε παράλληλα ελεύθερος, κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τεσσάρων γυναικών οι οποίες τον αναγνώρισαν.

Νέα Σμύρνη: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες στην νέα καταγγελία για τον 22χρονο

Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού έγινε από κοπέλα η οποία τον Αύγουστο του 2020 είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα βιασμού της και σύμφωνα με την ΕΡΤ αναγνώρισε τον 22χρονο όταν είδε το βίντεο από τη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη μήνυση δεν υπάρχει στη δικογραφία, αντίθετα υπάρχουν μόνο οι καταγγελίες 4 γυναικών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το Mega, η καταγγελία της κοπέλας αφορά περιστατικό που φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσπαθώντας να μπει στο σπίτι της στο Νέο Κόσμο, ο 22χρονος της επιτέθηκε από πίσω και προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Σύμφωνα, πάντα, με την καταγγελία της κοπέλας, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκείνη σημειώνει πως αντιστάθηκε και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα και τότε εκείνος έφυγε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share