Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Δικάζεται τη Δευτέρα ο 22χρονος σάτυρος

Καταγγελία και για απόπειρα βιασμού

9 Μαΐου 2021 19:02
Νέα Σμύρνη: Δικάζεται τη Δευτέρα ο 22χρονος σάτυρος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα αναμένεται να δικαστεί ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης. Ο νεαρός, που παραμένει κρατούμενος, αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, 22χρονη είχε καταγγείλει τον Αύγουστο του 2020 πως έπεσε θύμα επίθεσης έξω από την πολυκατοικία της από άγνωστο άνδρα.

Ειδικότερα, κατήγγειλε πως της επιτέθηκε ένας άνδρας την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να της κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσε. Η ίδια αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε ο δράστης, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια. Ωστόσο δείτε άλλη μια καταγγελία "φωτιά" για τον 22χρονο.

Αμέσως έκανε καταγγελία για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού. Όπως προκύπτει, πρόκειται για τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη μετά την παρενόχληση άλλης μία νεαρής. Σημειώνεται πως η απόπειρα βιασμού είναι κακουργηματική πράξη και όχι πλημμέλημα όπως το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή με την οποία διώκεται έως σήμερα.

Σε περίπτωση που η υπόθεση προχωρήσει, θα αλλάξει άρδην το κατηγορητήριο κατά του 22χρονου, άρα και η ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπος. Αναλογιζόμενος τις πράξεις που τον έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ο 22χρονος φοιτητής πέρασε τη χθεσινή του νύχτα στα κρατητήρια, μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα» - Καταθέσεις φωτιά για τη δράση του 22χρονου απ' τη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον 22χρονο άνδρα, ο οποίος ακολούθησε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας έξω από το παντελόνι του, το μόριό τους, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», οι καταθέσεις πλέον είναι 8.

Για τον συγκεκριμένο άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν είχε γίνει μία από τις καταγγελίες αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να τον ταυτοποιήσουν. Το βίντεο που ανέβασε η κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, «έλυσε» τα χέρια τους και έριξε «φως» και στις άλλες υποθέσεις.

«Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα» - Οι καταθέσεις κατά του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη

Η πρώτη κοπέλα που κατέθεσε, έχει ήδη κάνει δηλώσεις και στην τηλεόραση, αναφέροντας πως την πλησίασε σε μία στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα, αυνανίστηκε και στη συνέχεια έφυγε ατάραχος.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, παρόλο που τη Δευτέρα ο νεαρός δικάζεται για πλημμέλημα, ο εισαγγελέας έχει βγάλει αντίγραφα για δύο ακόμα υποθέσεις στις οποίες ενδέχεται να διωχτεί για βαρύτερα εγκλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μία κοπέλα την οποία έπιασε από το λαιμό μέσα στην πολυκατοικία της.

Τέλος, ακόμα μία κατάθεση αναφέρει πως ο νεαρός πλησίασε μία κοπέλα, ψιθυρίζοντάς της: «Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share