Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ από τη Νέα Σμύρνη: Έβγαλε το μόριό του και... Σοκάρει η καταγγελία νεαρής γυναίκας

Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ επέστρεφε σπίτι της

6 Μαΐου 2021 12:25
Βίντεο σοκ από τη Νέα Σμύρνη: Έβγαλε το μόριό του και... Σοκάρει η καταγγελία νεαρής γυναίκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον τρόμο έζησε μια νεαρή γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα σ@ξουαλικής παρενόχλησης το βράδυ της Τετάρτης (05/05) στη Νέα Σμύρνη, σοκάροντας με την περιγραφή της. Επίσης, μια 30χρονη γυναίκα απευθύνθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και κατέθεσε μήνυση για βιασμό κατά του πρώην εργοδότη της.

Το φερόμενο ως θύμα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ ανέβασε μάλιστα στη σελίδα της στο Facebook, τόσο βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα που κατηγορεί για σ@ξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ο συγκεκριμένος άνδρας την ακολούθησε για 300 μέτρα από τη στάση του τραμ στην Αιγαίου, μέχρι το σπίτι της, έχοντας βγάλει έξω το μόριό του.

Στο βίντεο απαθανατίζεται η νεαρή γυναίκα να μπαίνει στην πολυκατοικία της, ενώ κοιτά συνεχώς πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται ένας άνδρας με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει την είσοδο, ενώ αφού διαπιστώνει πως η πόρτα είναι κλειστή, απομακρύνεται.

«Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα», σημειώνει στην ανάρτησή της η άτυχη γυναίκα.

Αφού εξομολογείται δε πως «τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα», παρακαλεί όποιος τον αναγνωρίσει να επικοινωνήσει μαζί της.

Δέσποινα Πλατανάκη: Κατήγγειλε σ@ξουαλική επίθεση - «Υπάρχουν 5 ακόμα περιστατικά»

Σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό στην Ιεράπετρα κατήγγειλε η Δέσποινα Πλατανάκη. Όπως κατήγγειλε η 42χρονη στην αστυνομία ο αλλοδαπός προέβη σε ασελγείς πράξεις ενώ καλεί κι άλλες 5 γυναίκες που όπως υποστηρίζει έχουν δεχτεί επιθέσεις να βρουν το θάρρος να καταγγείλουν.

Μάλιστα η κοπέλα ευχαριστεί ακόμα τον άνθρωπο που την έσωσε, τον οποίο και αναζητά.

Αν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και σας έχει αναφέρει το περιστατικό, θα ήθελα να του πείτε ότι θα ήθελα να τον δω και να του πω από κοντά, το μεγάλο ευχαριστώ! Μιλήστε όλες σας παρακαλώ. Τέτοια τέρατα δεν ανήκουν στην κοινωνία της πόλης μας.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση - Αυτή την φορά κατά πρωταγωνιστή της «Έξαψης»

ΥΓ1. Αν όλες μιλάγαμε και δε ντρεπόμασταν, ίσως ο εφιάλτης που έζησα εκείνο το βράδυ να είχε αποφευχθεί. Σας παρακαλώ μιλήστε!

ΥΓ2. Βρείτε μου σας παρακαλώ τον άνθρωπο που με έσωσε. Αν δεν θέλει να εμφανιστεί, επειδή ίσως φοβάται, έστω να με πάρει ένα τηλέφωνο!».

Κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share