Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα Σμύρνη: Σε σχέση ο 22χρονος! «Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε» - Αποκαλύψεις από την γιαγιά του (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

7 Μαΐου 2021 14:35
Νέα Σμύρνη: Σε σχέση ο 22χρονος! «Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε» - Αποκαλύψεις από την γιαγιά του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Οι εξελίξεις στην υπόθεση της παρενόχλησης σε βάρος της νεαρής κοπέλας από τον 22χρονο νεαρό συνεχίζουν και είναι ραγδαίες. Η γιαγιά του νεαρού άντρα μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετά τη σύλληψή του.

«Χθες είχε ρεπό δεν δούλεψε. Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε. Όχι ότι είμαι γιαγιά για να τον υπερασπιστώ αλλά επειδή ξέρω και εγώ είμαι μέσα στο σπίτι και ξέρω τα προγράμματά τους και όλα τους. Έχει και το κορίτσι του δεν χρειάζεται να πάει να κάνει κάτι άλλο.

Τι να σας πω πέφτω από τα σύννεφα. Εγώ ξέρω ότι έχει ένα ήπιο πλάσμα, μια κοπελίτσα, βγαίνουν με τα σκυλιά τους, όλο τον καιρό είναι με τα μαθήματα μέσα που κάνει. Δεν έχει δώσει κάτι, να είναι αναρχικός ή κάτι. Δεν δίνει δικαίωμα τίποτα. Το παιδί μας φέτος θα τελειώσει μηχανολόγος και δουλεύει. Πηγαίνετε να ρωτήσετε στη δουλειά του στην πλατεία», είπε η γιαγιά του 22χρονου στη μεσημεριανή εκπομπή του Star.

Νέα Σμύρνη: «Ήταν στο αμάξι, με το μόριο του έξω και αυνανιζόταν. Του είπα...» - Σοκάρει η καταγγελία 52χρονης για τον 22χρονο νεαρό (Video)

Μια 52χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι έπεσε και αυτή θύμα του 22χρονου νεαρού από τη Νέα Σμύρνη, και μάλιστα όχι μια αλλά δύο φορές. Ενώ, το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε πριν από λίγο ο 22χρονος.

Η πρώτη φορά που συνέβη ήταν τον Νοέμβριο, στο Παλαιό Φάληρο, όταν επέστρεφε στο σπίτι της, παρέα με την αδελφή της, όταν είδε τον 22χρονο να αυτοϊκανοποιείται σε ένα αυτοκίνητο.

Εκείνη τηλεφώνησε στο 100, έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου αλλά η ιστορία αυτή δεν τελείωσε εκεί καθώς ένα μήνα μετά, γύρω στις 17:30 το απόγευμα, πάλι κάτω από το σπίτι της, είδε ξανά τον ίδιο νεαρό, ο οποίος αυτοϊκανοποιούταν αυτή τη φορά έξω από το αυτοκίνητό του.

Δείτε όσα είπε η γυναίκα στην εκπομπή για τον 22χρονο νεαρό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share