Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα» - Καταθέσεις φωτιά για τη δράση του 22χρονου απ' τη Νέα Σμύρνη

Δικάζεται τη Δευτέρα - Η ποινή που θα αντιμετωπίσει - «Mε έπιασε από τον λαιμό...»

9 Μαΐου 2021 10:34
«Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα» - Καταθέσεις φωτιά για τη δράση του 22χρονου απ' τη Νέα Σμύρνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον 22χρονο άνδρα, ο οποίος ακολούθησε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας έξω από το παντελόνι του, το μόριό τους, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», οι καταθέσεις πλέον είναι 8.

Για τον συγκεκριμένο άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν είχε γίνει μία από τις καταγγελίες αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να τον ταυτοποιήσουν. Το βίντεο που ανέβασε η κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, «έλυσε» τα χέρια τους και έριξε «φως» και στις άλλες υποθέσεις.

«Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα» - Οι καταθέσεις κατά του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη

Η πρώτη κοπέλα που κατέθεσε, έχει ήδη κάνει δηλώσεις και στην τηλεόραση, αναφέροντας πως την πλησίασε σε μία στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα, αυνανίστηκε και στη συνέχεια έφυγε ατάραχος.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, παρόλο που τη Δευτέρα ο νεαρός δικάζεται για πλημμέλημα, ο εισαγγελέας έχει βγάλει αντίγραφα για δύο ακόμα υποθέσεις στις οποίες ενδέχεται να διωχτεί για βαρύτερα εγκλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μία κοπέλα την οποία έπιασε από το λαιμό μέσα στην πολυκατοικία της.

Τέλος, ακόμα μία κατάθεση αναφέρει πως ο νεαρός πλησίασε μία κοπέλα, ψιθυρίζοντάς της: «Θέλω να σου γλείψω τα δάχτυλα».

Δικάζεται τη Δευτέρα - Η ποινή που θα αντιμετωπίσει

Ο 22χρονος που έχει συλληφθεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα δικαστεί τη Δευτέρα. Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε πως πρόκειται για μία περίπτωση διαστροφής.

Σημείωσε, ωστόσο, πως τέτοιες περιπτώσεις έχουν συνήθως τρεις πυλώνες. Οι δράστες, ειδικότερα, είναι συνήθως άτομα με καλή εμφάνιση, δεν έχουν οικονομικά προβλήματα ή είναι εκτοπισμένοι από το κοινωνικό σύνολο και βρέθηκαν σε τέτοια μονοπάτια πειραματιζόμενοι.

Ερωτώμενος εάν θα μπορούσε να προχωρήσει σε χειρότερες πράξεις στο μέλλον, ο ίδιος σημείωσε πως όταν υπάρχει ατιμωρησία και επανάληψη της δράσης, «ο διεστραμμένος θα οδηγηθεί αλλού».

Χαρακτηριστικά επεσήμανε πως όταν συλλαμβάνονται μεσήλικες για τέτοια εγκλήματα ή πιο σοβαρά, αποδεικνύεται πως υπήρχαν καταγγελίες εις βάρος του από όταν ήταν νεαρότεροι.

Σχετικά με την ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπος, ο ίδιος εξήγησε πως ο νεαρός είναι αντιμέτωπος με πλημμέλημα και η ποινή φυλάκισης που προβλέπεται είναι ένα έτος. Επειδή, δε, δεν φαίνεται να έχει ποινικό παρελθόν η ποινή του μπορεί να έχει ανασταλτική ισχύ.

 Καταθέσεις φωτιά για τη δράση του 22χρονου απ' τη Νέα Σμύρνη

Εφόσον, ακόμη, αποδειχθεί η εμπλοκή του και στις έτερες καταγγελίες, η ποινή μπορεί να αυξηθεί, αλλά το αδίκημα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε κακούργημα.

«Η επαναληπτικότητα μπορεί να επιβαρύνει σε μικρό μέρος την ποινή, αλλά δεν μπορεί να καταστεί το έγκλημα κακούργημα» είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share