Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη Βουλή: Δώρο ζωής από τον 23xρoνo Ιάσονα σε δύο γυναίκες - Περίμεναν 8 χρόνια για μόσχευμα (Video)

Η καρδιά του 23χρονου δόθηκε σε έναν άνδρα 45-50 ετών

18 Μαρτίου 2021 11:38
Τροχαίο στη Βουλή: Δώρο ζωής από τον 23xρoνo Ιάσονα σε δύο γυναίκες - Περίμεναν 8 χρόνια για μόσχευμα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τροχαίο στη Βουλή: Σε δύο γυναίκες δόθηκαν οι νεφροί του 23χρονου Ιάσονα, o οποίος έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.

Οι μεταμοσχεύσεις έγιναν τη νύχτα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης σε μία γυναίκα 55 ετών από τη Δράμα και σε μία άλλη γυναίκα από τη Χαλκιδική. Οι επεμβάσεις ήταν πολύωρες και σήμερα το μεσημέρι θα γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με το thestival, οι δύο γυναίκες βρίσκονταν σε λίστα αναμονής εδώ και οκτώ χρόνια, προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης. Η καρδιά του 23χρονου δόθηκε σε έναν άνδρα 45-50 ετών, ο οποίος ζούσε με μηχανική υποστήριξη.

Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που μίλησε απρεπώς στον διανομέα! (Video)

Τροχαίο στη Βουλή: Έκτος Τροχαίας είναι πλέον ο τροχονόμος που καταγράφεται σε βίντεο να μιλά απρεπώς στον διανομέα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μπροστά στη Βουλή, με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα.

Με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής έχει διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον τρόπο που ενήργησε την ώρα του τροχαίου και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ αποφασίστηκε να μετακινηθεί από την Τροχαία Αθηνών σε αστυνομικό τμήμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share