Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

«Βόμβα» από τη Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στην Ιθάκη!» (photo)

Η ηθοποιός προτίθεται να καταθέσει σχετικά στις αρμόδιες αρχές

25 Φεβρουαρίου 2021 22:07
«Βόμβα» από τη Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στην Ιθάκη!» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μία ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού διαψεύδει την αναφορά του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως περιλαμβάνεται στο απολογητικό υπόμνημά του, ότι τον Αύγουστο του 2015 όταν φέρεται να βίασε ένα από τα θύματα σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, ο ίδιος βρισκόταν για διακοπές στην Ιθάκη, μαζί με τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη και την ανιψιά του, φιλοξενούμενοι από τη φίλη του Ελένη Κούρκουλα και τον πρώην σύζυγό της, Διονύση Παναγιωτάκη.

Η ηθοποιός γράφει στην ανάρτησή της, απευθυνόμενη στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου: «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ’ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη.

Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

Ανάρτηση Δώρας Χρυσικού για Λιγνάδη

Σπύρος Μπιμπίλας: Η σαρκαστική απάντηση στον Δημήτρη Λιγνάδη για το «μέτριος ηθοποιός» (photos)

Την αναφορά στο όνομά του, ως «μέτριο ηθοποιό», όπως διατυπώθηκε στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, θέλησε να σχολιάσει μέσω Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, απαριθμώντας τους σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου και της τέχνης με τους οποίους έχει συνεργαστεί στη διάρκεια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, στο απολογητικό υπόμνημα προς την ανακρίτρια του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θέατρου, ο ίδιος αναφέρεται στην αντιπαράθεσή του με τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

Σπύρος Μπιμπίλας και Δημήτρης Λιγνάδης

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών σχολίασε πριν λίγο στην ανάρτησή του στο Facebook: «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει...

Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτο μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους "μέτριους", που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι... Η άνοιξη θα ξανάρθει....».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share