Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

«Σφάχτηκαν» στον αέρα Μαρκόπουλος - Παγώνη: «Κάνατε την πανδημία, lifestyle» - «Δεν με απασχολεί η άποψή σου» (Video)

Πολιτικός με γιατρό τσακώνονται και ο κόσμος «αργοπεθαίνει»!

5 Φεβρουαρίου 2021 11:31
«Σφάχτηκαν» στον αέρα Μαρκόπουλος - Παγώνη: «Κάνατε την πανδημία, lifestyle» - «Δεν με απασχολεί η άποψή σου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Σφάχτηκαν» στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος με την πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας - Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

Ο κ. Μαρκόπουλος διαφώνησε με τον τρόπο που εμφανίζεται και διαχειρίζεται τη δημοσιότητα η κα Παγώνη.

"Η πανδημία δεν είναι πλάκα, δεν είναι χιούμορ. Είναι μια κατάσταση στην οποία χρειάζεται μέτρο και όλοι έχουμε λίγο πολύ φίλους και οικογένειες που θρηνούν" τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: "οι καιροί είναι κρίσιμοι και η επικοινωνία χαλαρότητας και lifestyle, στέλνει λάθος μήνυμα στον πολίτη.

Και όσον αφορά στην κα Παγώνη, επιστημονικά την ακούω πάντοτε, με ενδιαφέρον, δεν αμφισβητώ ποτέ τους επιστήμονες προσωπικά όμως νομίζω ότι αποφλοιώνεται η αξία του επιστημονικού λόγου της με τη διάθεση που έχει καθημερινά ή πολύ συχνά για μια lifestyle προσέγγιση των θεμάτων.

Δεν αφορά τον κόσμο το προσωπικό lifestyle κανενός μας. Όταν κάνουμε την πανδημία, lifestyle δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα".

Η κα Παγώνη απάντησε ότι "δεν με απασχολούν οι απόψεις του κ. Μαρκόπουλου. Με απασχολούν οι απόψεις των ασθενών μου και των ανθρώπων που εκφέρουν γνώμη. Ενώ, σε δραματική έκκληση είχε προχωρήσει πριν, η οποία διαφωνεί με το γεγονός, ότι ετοιμάζεται η κυβέρνηση να ανακοινώσει νέα μέτρα, ζητώντας να εφαρμοστούν πιστά τα ήδη υπάρχοντα.

Ίσως ο κ. Μαρκόπουλος, επειδή οι γιατροί είμαστε περισσότερο στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότερο οι βουλευτές. Λογικό είναι. Θα κλείσει ο κύκλος ο δικός μας μόλις τελειώσει η νόσος COVID και θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο οι βουλευτές να τους έχετε καθημερινά".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share