Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Γλυφάδα: Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση που σώθηκε - Επέστρεψε στο σημείο του μακελειού όπου έχασε αδελφή και άνδρα

Γλύτωσε επειδή δεν ήταν στο γραφείο της την ώρα του φονικού, ενώ ο δράστης συνέχισε να την ψάχνει για να τη σκοτώσει

12 Φεβρουαρίου 2024 17:12
Γλυφάδα: Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση που σώθηκε - Επέστρεψε στο σημείο του μακελειού όπου έχασε αδελφή και άνδρα
Από Εύη Κουρίδου

Τον θάνατο και τον τρόμο σκόρπισε ο 70χρονος στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers Ltd στη Γλυφάδα, με την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη να πέφτουν νεκροί από τα πυρά του.

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Αυτά είναι τα 3 θύματα του μακελάρη - Αποφασισμένος για να σκοτώσει και να σκοτωθεί

Ο 70χρονος δράστης, που εισήλθε από τον υπόγειο χώρο του πάρκινγκ στα γραφεία της εταιρείας, κατάφερε να ανέβει στους παραπάνω ορόφους και να στερήσει τη ζωή τριών ανθρώπων. O Μπουράι Αντελ Αριστείδης ή Άρης όπως τον αποκαλούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν δούλευε για 36 χρόνια στο πλευρό της οικογένειας Καρνέση. Είχε βαφτιστεί χριστιανός, για αυτό και πήρε το όνομα Αριστείδης. Μάλιστα, βαφτίστηκε από μέλος της οικογένειας Καρνέση και συγκεκριμένα από τη μητέρα της Μαρίας που δολοφονήθηκε και των αδελφών της, Δέσποινα και Σπύρο.

Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση, η οποία έχασε αδελφή και άνδρα από τα πυρά του 76χρονου Αιγύπτιου. Αν και οι πληροφορίες λένε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν σε σοκ, στη συνέχεια επέστρεψε έξω από τα γραφεία της εταιρείας της.

Η γυναίκα αυτή σώθηκε από τύχη, καθώς δεν ήταν στο γραφείο της τη στιγμή του μακελειού. Μάλιστα, ο δράστης συνέχισε να την ψάχνει με σκοπό να τη σκοτώσει και εκείνη!

Η Δέσποινα Καρνέση, συντετριμμένη, προσπαθεί τώρα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δίπλα της συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας, οι οποίοι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο.

Γλυφάδα: «Αχ Παναγία μου! Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει» - Η σύζυγος του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη τον αναζητούσε ενώ ήταν νεκρός (video)

«Τον παίρνω τηλέφωνο εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει» έλεγε πανικόβλητη η σύζυγός του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη, ενός από τα θύματα του μακελειού στη Γλυφάδα.

Η σύζυγος του καπετάνιου μίλησε στον Alpha όταν ακόμα δεν είχε ενημερωθεί για τα θύματα και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε ενώ ο γαμπρός της ήταν καθ’ οδόν για να μάθουν περισσότερα. «Τον παίρνω τηλέφωνο, προσπαθώ εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει», είπε η γυναίκα πανικόβλητη. Όπως ανέφερε, ο Ηλίας Κουκουλάρης εργαζόταν στη συγκεκριμένη ναυτιλιακή εταιρεία για 32-33 χρόνια.

Εκτός από τον καπετάνιο, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση, ηλικίας 67 ετών και ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής, Αντώνης Βλασάκης.

«Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Τα αφεντικά της ναυτιλιακής εταιρείας είχε βάλει στόχο ο 70χρονος, που προκάλεσε το μακελειό στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τον Alpha και το TLive, ο άνδρας εκτέλεσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση μέσα στο γραφείο της με μία μόνο σφαίρα. Μπαίνοντας από το γκαράζ της εταιρείας -και όχι από την κεντρική πύλη- φέρεται να είπε στον φύλακα που βρισκόταν εκεί και δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει:

«Να φύγουν όλοι οι εργαζόμενοι από μέσα. Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω. Πάω να καθαρίσω», φέρεται να είπε με την κοντόκανη καραμπίνα στα χέρια.

Ο 70χρονος κατευθύνθηκε στον ημιώροφο, όπου βρίσκονταν τα γραφεία των συνιδιοκτητών της εταιρείας. Μάλιστα, από θαύμα φέρεται να έχει γλυτώσει και ο τρίτος ιδιοκτήτης, ο οποίος απρογραμμάτιστα απουσίαζε. Στη θέση του βρέθηκε ο καπετάνιος, ο οποίος στην προσπάθειά του να αφοπλίσει τον δράστη φέρεται να πυροβολήθηκε πισώπλατα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share