Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Είδα τον Παύλο πεσμένο, χτυπημένο, στην αγκαλιά της Χρύσας! Μου είπε ότι τον μαχαίρωσαν» - Σοκαριστική κατέθεσε φίλου του (Video)

«Ήταν και 6-7 άτομα που μας απειλούσαν - Μόλις περάσαμε απέναντι οι απειλές έγιναν πιο έντονες»

23 Νοεμβρίου 2022 14:50
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Είδα τον Παύλο πεσμένο, χτυπημένο, στην αγκαλιά της Χρύσας! Μου είπε ότι τον μαχαίρωσαν» - Σοκαριστική κατέθεσε φίλου του (Video)
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την κατάθεση φίλου του Παύλου Φύσσα συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Παράλληλα, ξέσπασε η μητέρα του Παύλου Φύσσα αντιδρώντας σε σειρά ερωτήσεων της υπεράσπισης σχετικά με τους στίχους των τραγουδιών του Παύλου Φύσσα.

Ο μάρτυρας κατάθεσε πως βρέθηκαν στην καφετέρια Κοράλι για να δουν τον αγώνα. «Καθίσαμε στο τραπέζι που μας υπέδειξε ο ιδιοκτήτης και μπροστά από το δικό μας τραπέζι κάθονταν σε ένα τραπέζι άλλα δύο άτομα που όλη την ώρα μας κοιτούσαν με τα βλέμματά τους.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και ο Παύλος μου είπε ότι θα ερχόντουσαν και άλλα παιδιά στην παρέα μας. Ήρθαν τα παιδιά, συνεχίσαμε να παρακολουθούμε τον αγώνα και συνεχίσαμε να έχουνε τα βλέμματά τους πάνω μας.

Σχολιάσαμε το γεγονός της ενδυμασίας τους γιατί φορούσαν παντελόνια παραλλαγής και αρβύλες, και ο ένας μάλιστα φορούσε τη μπλούζα του ανάποδα, και θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση το ταμπελάκι που κρεμότανε» είπε ο μάρτυρας.

Η κατάσταση εξελίχθηκε γρήγορα μετά το τέλος του αγώνα, που όπως περιέγραψε ο φίλος του Παύλου Φύσσα, με το που βγήκαν στην είσοδο, είδαν ένα αμάξι με δυο άτομα να κοιτάζουν απειλητικά.

«Επέστρεψα να πληρώσω και βγήκα έξω να βρω την παρέα μου. Ήταν και 6-7 άτομα που μας απειλούσαν. Μόλις περάσαμε απέναντι οι απειλές έγιναν πιο έντονες, μας έλεγαν ότι θα μας γαμ@@@ε, για τις μανάδες μας, νιώθαμε απειλή. Είπα του Παύλου να φύγουμε γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι κινδυνεύαμε και ξεκίνησαμε να δεχόμαστε επίθεση» περιέγραψε στο δικαστήριο.

«Είδα τον Παύλο πεσμένο, χτυπημένο, στην αγκαλιά της Χρύσας! Μου είπε ότι τον μαχαίρωσαν»

Τότε, η παρέα άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τον καβγά. «Μπήκα σε ένα στενό αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Παύλος δεν ήταν πίσω μου και γύρισα στο ίδιο σημειο για να τον βρώ. Όταν έφτασα τον είδα πεσμένο, χτυπημένο, στην αγκαλιά της Χρύσας. Μου είπε ότι τον Παύλο τον μαχαίρωσαν. Ειδοποιήσανε το ασθενοφόρο, υποθέτω ότι έκανε γύρω στα 25-30 λεπτά να φτάσει».

Πρόεδρος: Στην καφετέρια είσαστε τρεις. Σε πόση απόσταση ήταν τα δύο άτομα από εσάς;

Μάρτυρας: Ένα μέτρο, δύο;

Πρόεδρος: Στην παρέα σας είπατε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι ειρωνικό για αυτούς;

Μάρτυρας: Σχολιάσαμε τα άρβυλα.

Πρόεδρος: Είπατε ότι ήταν… τι είπατε ακριβώς;

Μάρτυρας: Είπαμε ότι ήταν φασίστες.

Πρόεδρος: Έχετε πει στην πρώτη σας κατάθεση ότι ο Παύλος είπε δυνατά και γενικά κάτι σχετικά με την μπλούζα που φορούσε ο ένας, γενικό και επικριτικό.

Μάρτυρας: Ναι, αλλά μεταξύ μας.

Πρόεδρος: Οι φίλοι σας γιατί ήρθαν ξαφνικά 6 άτομα; Πού ήταν και ήρθαν;

Μάρτυρας: Για παρέα.

Πρόεδρος: Μήπως φοβηθήκατε ότι θα γίνει κάποια ένταση; Υπήρχε κάποια ένταση με τους άλλους δύο; Μήπως υπήρχε μια ατμόσφαιρα ότι κάτι μπορεί να γίνει;

Μάρτυρας: Δεν υπήρχε κάτι στην καφετέρια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share