Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Προδόθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου: Έσβηνε διάφορα στοιχεία από τον υπολογιστή για τρία χρόνια (Video)

Ο τεχνικός υπολογιστών δεν θέλει να εμπλακεί το όνομά του

28 Απριλίου 2022 20:13
Προδόθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου: Έσβηνε διάφορα στοιχεία από τον υπολογιστή για τρία χρόνια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς έρχονται στο φως νεότερες πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ίχνη των αναζητήσεών της στο Διαδίκτυο. «Η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κύριο Α.Τ. τον γνωρίζει πολύ καλά, γιατί εκεί κατέφυγε προκειμένου να της σβήνει τα ηλεκτρονικά ίχνη» είπε στο Live News ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος τονίζοντας πως και ο ίδιος ο τεχνικός υπολογιστών δεν θέλει να εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση της Πάτρας.

Δείτε επίσης: Οργισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος «δίκασε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου με μία πρόταση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν έκανε κάτι με δόλο, απλά βοήθησε σε αυτά που του ζητούσε η ίδια» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έχει εντοπιστεί και αναμένεται να πάει να καταθέσει εντός της επόμενης εβδομάδας στις Αρχές. «Επί μια τριετία, η Ρούλα έσβηνε διάφορα στοιχεία» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος ο Α.Τ. ανέφερε ότι τον είχε φωνάξει αρκετές φορές.

Βρέθηκε ο άνθρωπος που έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο άνθρωπος που φέρεται να βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Πρόκειται για έναν μεσήλικα τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, στον οποίο η προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε απευθυνθεί πολλές φορές.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share