Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη! (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας

28 Απριλίου 2022 08:57
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της επιχειρεί να καταρρίψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με το δικηγόρο της να δηλώνει εχθές ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίο, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής. Παράλληλα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο Star για την υπόθεση θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

«Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά»

«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται συνήθως από αναισθησιολόγους στα νοσοκομεία, για να βοηθήσει κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων να μην πονάει το παιδί. Υπάρχει καταγραφή των δόσεων και των φαρμάκων που χορηγούνται στον ασθενή σε όλα τα νοσοκομεία. Δεν μπορεί ένα φάρμακο να χορηγηθεί χωρίς να έχει καταγραφεί. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται και στην ανάνηψη, σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά, στα μαλλιά, αλλά δεν έχει πλέον δράση. Τα φάρμακα χορηγούνται σύμφωνα με το βάρος του παιδιού. Η δόση αυτή που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα ήταν πολύ ισχυρή», εξήγησε ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης.

«Έχω πει πολλές φορές ότι αυτή είναι μια υπόθεση που θα κριθεί στις ιατροδικαστικές εκθέσεις και στην άρση του απορρήτου των συσκευών. Παράλληλα, θα έχουμε ανάδειξη της υπόθεσης και από τις ανακριτικές αρχές, αλλά και από τη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού», ανέφερε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής.

«Η Ρούλα δε θα ομολογήσει»

«Ακούσαμε μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στον ανακριτή να λέει ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα για τη σύζυγό του. Άρα ο ίδιος έχει πειστεί. Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει. Είναι σημαντικό να βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, και δε θα μου κάνει καμία έκπληξη αν υπάρξουν και άλλα εντάλματα σύλληψης», πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης.

«Από την εμπειρία μου με γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, έχω δει τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Χαίρομαι πραγματικά που το ζεύγος Δασκαλάκη Πισπιρίγκου έχουν τόσο μεγάλη ψυχραιμία», τόνισε ο ίδιος.

Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share