Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η απίστευτη απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις κάμερες στο νοσοκομείο «Παίδων» - «Οι γιατροί από μόνοι τους μου είπαν ότι...» (Video)

Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία της αλλά και την «ταραχώδη» σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη

7 Απριλίου 2022 10:38
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η απίστευτη απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις κάμερες στο νοσοκομείο «Παίδων» - «Οι γιατροί από μόνοι τους μου είπαν ότι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την ώρα που οι εξελίξεις με την υπόθεση στην Πάτρα είναι καταιγιστικές, αίσθηση προκαλούν αρκετοί ισχυρισμοί στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είδε το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, μία αποκλειστική μαρτυρία οικογενειακής φίλης πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας την απείλησε να μη βγει στα κανάλια

Στη διάρκεια της απολογίας της, η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία της αλλά και την «ταραχώδη» σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και την τελευταία και «μοιραία» εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου και κατέληξε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, αναφέρθηκε διεξοδικά στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο «Παίδων» ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει την αγωνία της για το αν υπάρχουν κάμερες στο νοσοκομείο.

Η απίστευτη απάντηση

Η μητέρα των τριών κοριτσιών ρωτήθηκε από τη δικαστική λειτουργό αν στα επεισόδια που παρουσίασε το παιδί της στο «Παίδων» ήταν μόνη της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε καταφατικά, και όπως είπε ως συνοδός του παιδιού δε θα μπορούσε να είναι και κάποιος άλλος παρών.

Εν συνεχεία η δικαστική λειτουργός είπε: «Ρωτήσατε πράγματι εάν υπάρχουν κάμερες στο νοσοκομείο;»

Το ακριβό μηχάνημα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας

Η μητέρα των τριών κοριτσιών σημείωσε πως ρώτησε αλλά όχι επί τούτου όπως ανέφερε.

«Εκείνη την ημέρα βγαίνοντας από το δωμάτιο για εξετάσεις είχε έρθει η αστυνομία για να διερευνήσει περιστατικό κλοπής στον όροφο. Επομένως η ερώτησή μου ήταν περισσότερο ερώτηση απορίας και ανησυχίας γιατί για εμάς στο δωμάτιο υπήρχε ένας ηλετροεγκεφαλογράφος, ο οποίος είναι ένα πολύ ακριβό μηχάνημα και δεν ήθελα να συνέβαινε κάτι και να μας απέδιδαν ευθύνες».

Τα τελευταία επεισόδια της Τζωρτζίνας

Στην συνέχεια της απολογίας της η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στα τελευταία «επεισόδια» τα οποία είχε η άτυχη Τζωρτζίνα στο «Παίδων» λίγο προτού καταλήξει από την θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

EP. Είχατε ζητήσει εσείς μονόκλινο δωμάτιο;

ΑΠ. Δεν είχα ζητήσει κάτι τέτοιο, απλά το είχα ρωτήσει. Οι γιατροί από μόνοι τους μου είπαν ότι έτσι και αλλιώς είναι επιβεβλημένο λόγω αυτής της κατάστασης το παιδί να νοσηλευτεί σε μονόκλινο δωμάτιο και σε παρόμοιες περιπτώσεις δίνουν τέτοια δωμάτια.

EP. Σε τι κατάσταση ήταν η Τζωρτζίνα κατά τη νοσηλεία της στο Παίδων;

ΑΠ. Τα πρώτα 24ωρα η κατάστασή της ήταν σταθερή και μετά άρχισαν τα επεισόδια. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι συνήθως όταν το παιδί είχε πρόβλημα έκανε 2 με 3 μικρά επεισόδια τα οποία λύνονταν από μόνα τους και μετά έκανε ένα μεγάλο επεισόδιο που χρειαζόταν την επέμβαση των γιατρών.

EP. Πόσα επεισόδια έκανε η Τζωρτζίνα και πότε στο Παίδων;

ΑΠ. Έκανε περίπου 4 επεισόδια στις 28-01-2022. Το ένα έγινε το πρωί λίγο πριν την επίσκεψη των γιατρών στο δωμάτιο, το οποίο οι γιατροί το είδαν από την αρχή του και τότε χορήγησαν όλα τα φάρμακα και μου ζήτησαν να τους δείξω και το βίντεο που είχα τραβήξει στη Πάτρα, με όλο το επεισόδιο. Μετά την ίδια ημέρα έκανε και άλλα επεισόδια.

EP. Στα υπόλοιπα επεισόδια ήσασταν παρούσα εσείς;

ΑΠ. Ναι, ήμουν παρούσα μόνο εγώ.

ΕΡ. Στις 28-01-2022 αποφάσισαν οι γιατροί να μη χορηγείτε εσείς τα φάρμακα μέσω γαστροστομιας αλλά να το κάνει το νοσηλευτικό προσωπικό. Για ποιο λόγο πάρθηκε αυτή η απόφαση;

ΑΠ. Δε το γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι έγιναν αλλαγές και στη φαρμακευτική αγωγή.

ΕΡ. Εσείς πως μάθατε να χορηγείτε φάρμακα μέσω γαστροστομίας;

ΑΠ. Την διαδικασία μου την είχαν δείξει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πατρών, όπως μου έδειξαν και πως να χορηγώ φαγητό και πώς να δίνω το νερό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share