Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση της Πάτρας: Αυτό αντίκρισε ο Δασκαλάκης και έφυγε από το σπίτι - Η Ρούλα απειλούσε να αυτοκτονήσει! (Video)

«Στις 20 Μαρτίου το ζευγάρι...»

6 Απριλίου 2022 12:24
Αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση της Πάτρας: Αυτό αντίκρισε ο Δασκαλάκης και έφυγε από το σπίτι - Η Ρούλα απειλούσε να αυτοκτονήσει! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκάλυψη «βόμβα» έγινε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την υπόθεση της Πάτρας. Εδώ και καιρό η Αγγελική Νικολούλη έκανε λόγο για κάτι που είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης και είχε μαζέψει τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι. Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε πριν λίγο στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Τον Μάρτιο του 2021 ενώ είχε πεθάνει η Μαλένα, ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνευρέθηκε με άλλον άντρα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς κάτι που η ίδια δεν αρνήθηκε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι αν και ο ίδιος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και πήγε σε δικηγόρο για αίτηση διαζυγίου αλλά δεν προλαβαίνει γιατί 21 Μαρτίου του 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή. Στις 20 Μαρτίου το ζευγάρι καβγαδίζει άσχημη με την Ίριδα να βρίσκεται στη γιαγιά της.

Μετά τον καβγά η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει να φέρουν τη μικρή στο σπίτι και το πρωί το μωρό είναι νεκρό στην κούνια του. Ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει στο σπίτι για δύο με τρεις ημέρες. Στις 5 με 7 Απριλίου του 2021 η Ρούλα εξαφανίζεται από το σπίτι, πάει σε ξενοδοχείο και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν γυρίσει ο Μάνος σπίτι.

Η Τζωρτζίνα έμενε σε φιλικό σπίτι για κάποιες ημέρες ενώ ο Μάνος αδιαφορεί για τις απειλές της Ρούλας και πηγαίνει στον δικηγόρο για δεύτερη φορά για την αίτηση διαζυγίου και 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπαίνει στο νοσοκομείο με σπασμούς, και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στην εντατική με βλάβη στον εγκέφαλο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share