Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: «Στα ίχνη 13ου προσώπου οι Aρχές!» - «Βόμβα» Αλέξη Κούγια για το στυγερό έγκλημα (Video)

Όλοι οι συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι δεν σκότωσαν τον 19χρονο

15 Φεβρουαρίου 2022 10:11
Δολοφονία 19χρονου Άλκη: «Στα ίχνη 13ου προσώπου οι Aρχές!» - «Βόμβα» Αλέξη Κούγια για το στυγερό έγκλημα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην απολογία του 12ου συλληφθέντα, του περίφημου “Ντίνου”, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον φόνο.

«Ο συλληφθείς υποστηρίζει ότι απλώς μετέφερε άλλους στην περιοχή. Τους μετέφερε γιατί;», διερωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και ΄τόνισε οτι με τον νέο Ποινικό Κώδικα, όλοι οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζονται το ίδιο από τη δκαιοσύνη άσχετα με τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης και αποκαλύπτονται στοιχεία, προκύπτει πως ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη καταδρομική επιχείρηση. Τα αυτοκίνητα που περιπολούσαν στα στενά, έψαχναν να βρουν τα παιδιά», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Δώδεκα μέχρι τώρα (συλληφθέντες) και κανείς δεν χτύπησε τον Άλκη», είπε.

Η οικογένεια του 19χρονου έχει στην κατοχή της αντίγραφο της δικογραφίας μέχρι την κατάθεση του πρώτου κατηγορούμενου.

Σήμερα θα μιλήσει με την ανακρίτρια για τυχόν επιπλέον ανακριτικές πράξεις που απαιτούνται. Εξέφρασε σε κάθε περίπτωση τη σιγουριά ότι η ανακρίτρια «θα κάνει ότι πρέπει».

Τι είπε για τον 13ο που αναζητείται

«Νομίζω αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», δήλωσε ο δικηγόρος.

Είπε ακόμη ότι θα προκύψουν νέα στοιχεία από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που αναμένεται να βγουν το επόμενο διάστημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share