Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 29χρονης - Συντετριμμένος ο πατέρας

«Να τον κλείσουν μέσα»

10 Δεκεμβρίου 2021 18:02
Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 29χρονης - Συντετριμμένος ο πατέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η Αλεξανδρούπολη μετά το φρικτό περιστατικό κακοποίησης μιας 29χρονης, της οποίας ο σύζυγος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Συντετριμμένοι οι γονείς της, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Δεν μας χωράει ούτε το σπίτι. Δεν μπορούμε να σταθούμε ούτε στο σπίτι μας. Μόλις μπαίνω μέσα, δεν μπορώ», είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας στην κάμερα του ALPHA.

Στις 5 Δεκεμβρίου, ο 31χρονος σύζυγος του θύματος μετέφερε την 29χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και είπε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε όταν έπεσε από σκάλα. Οι γιατροί ωστόσο ενημέρωσαν τους γονείς της ότι τα τραύματα που έφερε δεν συνάδουν με πτώση, αλλά με ξυλοδαρμό.

«Μας είπαν ότι είναι από χτυπήματα», επισημαίνει ο πατέρας της. «(Ο δράστης) μας είπε ότι ανέβηκε σε σκάλα, γλίστρησε και έπεσε. Αν είναι δυνατόν. Αν είναι έτσι να τον κλείσουν μέσα», ξέσπασε για τον σύζυγο.

Αλεξανδρούπολη 29χρονη πατέρας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε την παραμικρή φασαρία. Όταν ο σύζυγός της την έβαλε στον αυτοκίνητο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, είπαν ότι έπεσε από τη σκάλα.

Ερωτηθείσα για το τι έλεγε ο σύζυγος στη γειτονιά, μία γειτόνισσα απαντά: «Ότι έπεσε από σκάλα. Έκλαιγε».

Οι γονείς της 29χρονης περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, για τα αίτια θανάτου της κόρης τους, μητέρας τριών παιδιών, 10, οκτώ και τριάμισι ετών.

Οι ίδιοι δεν συμφωνούσαν με αυτόν τον γάμο και λένε πως ο σύζυγος της κόρης τους δεν την άφηνε να πάει να τους δει, με αποτέλεσμα να έχουν κόψει επαφή εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια. Όπως επισημαίνουν, όταν την έβλεπαν είχε σημάδια που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η γειτόνισσά της επιβεβαίωσε πως έβλεπε μελανιασμένη την άτυχη γυναίκα. Τη ρωτούσε τι είχε πάθει κι εκείνη έλεγε ότι είχε χτυπήσει στην πόρτα ή σε άλλα μέρη του σπιτιού. «Δεν μου έλεγε τίποτα για τον άντρα της. Φοβόταν», πρόσθεσε.

Άλλη μία γειτόνισσα ηλικιωμένη αναφέρει πως και στο νοσοκομείο η 29χρονη είχε ισχυριστεί πως είχε πέσει από τη σκάλα. «Ή αγαπάει ή φοβόταν», σχολίασε.

Για τον σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος συνελήφθη, ένας γείτονας δήλωσε: «Τώρα μόλις ήρθε η αστυνομία, δεν ήθελε να πάει με την αστυνομία. Πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο του, ήρθε και τον πήραν με την κλούβα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share