Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό!

2 λίστες υπόπτων, 30 καταθέσεις και 150 βίντεο αναλύουν οι Αρχές

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:01
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος. 2 λίστες υπόπτων, 30 καταθέσεις και 150 βίντεο αναλύουν οι Αρχές. Ενώ, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Γιώργου Καραϊβάζ πριν την εκτέλεσή του!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τι προέκυψε από τις καταθέσεις μαρτύρων & τη σάρωση βίντεο & τηλεφώνων:

Αποκάλυψη «βόμβα» για το θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ: «Λίγο πριν από τη δολοφονία του είχε...»

Το μυστήριο του θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ και το ποιοι τον επιθυμούσαν ταλανίζει ακόμη τις Αρχές, που επιχειρούν να επεξεργαστούν τα στοιχεία και να καταλύξουν στο ποια μπορεί να τις βοηθήσουν περισσότερο, με μια υπόθεση να είναι αρκετά ύποπτη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της Ε.Υ.Π (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας, με ένα ακόμη στοιχείο να οδηγεί στους δολοφόνους.

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι αποκαλύψεις που μπορεί να τον έστειλαν στο θάνατο

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε εκ νέου. Ίσως λοιπόν οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση.

Μήπως έτσι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα; Το τι θα έλεγε στις δικαστικές αρχές, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share