Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Στον εισαγγελέα οι 3 ανήλικες για τα μαχαιρώματα – Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια της συμπλοκής

Τα κορίτσια πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ

20 Ιουνίου 2021 10:55
Κολωνός: Στον εισαγγελέα οι 3 ανήλικες για τα μαχαιρώματα – Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια της συμπλοκής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση στον Κολωνό αφορά συνολικά εφτά ανήλικα κορίτσια που συνεπλάκησαν το βράδυ του Σαββάτου μετά από καυγά με άλλες 4 συνομήλικες τους.

Οι 3 ανήλικες, μια Αλβανίδα με ελληνική υπηκοότητα και δυο Ελληνίδες, πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών.

Αστυνομία ΓΑΔΑ

Το Σάββατο η ανήλικη από την Αλβανία κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και τα αίματα άναψαν όταν η Αλβανίδα ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την Αλβανίδα υπήκοο και συμπλοκή για τις δυο Ελληνίδες.

Eπίθεση σε παιδικό πάρτι - Μαχαίρωσαν 12χρονο μέσα σε φουσκωτό κάστρο

Σοκ προκαλεί η επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ένα 12χρονο αγόρι την ώρα που έπαιζε σε ένα φουσκωτό κάστρο στο πάρτι γενεθλίων της αδερφής του. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 20χρονος άντρας. Ο δράστης κυνήγησε το παιδί μέσα στο κάστρο, το γρονθοκόπησε και το κλώτσησε προτού το μαχαιρώσει τρεις φορές στο πόδι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ήταν απόγευμα όταν σημειώθηκε η επίθεση στην Αγγλία χθες και εκείνη την ώρα αρκετά παιδιά γιόρταζαν τα γενέθλια του κοριτσιού. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και θα χρειαστεί εγχείριση, σύμφωνα με την οικογένειά του. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 37χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Η αστυνομία του Merseyside ανέφερε πως η φριχτή επίθεση «δεν ήταν τυχαία», μετά τη σύλληψη του άντρα. Ο επικεφαλής αστυνομικός ερευνητής Γκέιλ Ρούνεϊ σημείωσε πως «παρόλο που προκαλεί ικανοποίηση το γεγονός ότι έγινε μια σύλληψη γρήγορα, η έρευνά μας συνεχίζεται και συγκεντρώνουμε όλες τις πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Δεν ήταν τυχαία επίθεση

Καταλαβαίνουμε την ανησυχία που ένα τέτοιο περιστατικό προκαλεί στην κοινότητα. Δεν ήταν μια τυχαία επίθεση και πιστεύουμε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται είναι από τη γύρω περιοχή. Όπως και να έχει, είναι απεχθές να γίνεται επίθεση σε ένα νεαρό άτομο, έτσι είναι ζωτικό οποιοσδήποτε με πληροφορίες να μας βοηθήσει είτε άμεσα είτε ανώνυμα και εμείς θα αναλάβουμε δράση».

Η γιαγιά του αγοριού δήλωσε πως «ήρθαν στην πίσω αυλή και πήγαν σε εκείνον, κλωτσώντας και γρονθοκοπώντας τον και τον μαχαίρωσαν τρεις φορές. Υπήρχε πολύ αίμα, έτσι προσπαθήσαμε να το περιορίσουμε στην πληγή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Υπήρχαν περίπου 14 παιδιά στην αυλή και τα πήγαμε μέσα όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε».

Σύμφωνα με την οικογένεια, το αγόρι και ένας φίλος είχαν πάει σε ένα μαγαζί στη γωνία και επέστρεφαν στο παιδικό πάρτι όταν ξέσπασε καβγάς με έναν μεγαλύτερο άντρα. Λίγο μετά τον καβγά, δύο άντρες γύρω στα 20, πήγαν στο πάρτι και συγκεκριμένα στην πίσω αυλή όπου σημειώθηκε η σοκαριστική επίθεση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share