Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: 37χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Μεταφέρθηκε άμεσα στην ανακρίτρια!

5 Απριλίου 2021 17:31
Σοκ στην Κρήτη: 37χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα ενώ έκανε ηλιοθεραπεία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στην Κρήτη η είδηση της μεταφοράς ενός 37χρονου στην ανακρίτρια, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 48χρονη γυναίκα στην Αμμουδάρα Ηρακλείου τη στιγμή, που έκανε ηλιοθεραπεία.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το cretalive.gr, πήρε προθεσμία για την απολογία του την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Απριλίου, ενώ μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος. Σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος είχε οδηγηθεί στην Ψυχιατρική Κλινική καθώς ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για την σεξουαλική επίθεση, ενώ κατηγορείται επίσης για βαριά σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, τη στιγμή που έχει προκληθεί «σεισμός» στο νησί για άλλο λόγο.

Σεξουαλική επίθεση στην Κρήτη

Κρήτη: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος για την επίθεση στην 48χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 48χρονη έκανε μπάνιο μεσημέρι σε παραλία όταν ξαφνικά και ενώ ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, έπεσε πάνω της ο δράστης. Εκείνη αντιστάθηκε, αυτός την χτύπησε για να κάμψει κάθε αντίσταση. Κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του και έτρεξε μέσα στη θάλασσα όπου παρέμεινε αρκετή ώρα. Από το σοκ, τον τρόμο και τον φόβο η γυναίκα υπέστη σοβαρότατο καρδιακό πρόβλημα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Κτηνωδία στην Κρήτη: Πυροβόλησαν και σκότωσαν σκυλάκι αφού πρώτα το βασάνισαν!

Aπάνθρωπη κτηνωδία στην Κρήτη. Κάποιος ή κάποιοι «εκτέλεσαν» ένα μικρό σκυλάκι με τους γείτονες να «φωτογραφίζουν» τον φερόμενο ως δράστη.

Το έγκλημα στην Κρήτη με θύμα για μία ακόμη μία φορά ένα ζώο σόκαρε τον Ρουφά του Δήμου Φαιστού. Σύμφωνα με το Creta24.gr, το σκυλάκι μόλις 8 μηνών βρήκε νεκρό ο ιδιοκτήτης του που κατοικεί στην περιοχή.

Το άτυχο ζώο πυροβολήθηκε με καραμπίνα και εννιάβολα σφαιρίδια. Έφερε τρεις τρύπες στο στήθος και τέσσερις στην κοιλιά. Μάλιστα, πριν το πυροβολήσουν το είχαν βασανίσει και του είχαν σπάσει τα δύο μπροστινά πόδια…

Οι υποψίες στρέφονται σε ένα άτομο, το οποίο στο παρελθόν φέρεται να έχει ρίξει φόλες και να έχει δηλητηριάσει άλλα τέσσερα σκυλιά στην ίδια περιοχή. Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share