Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το πρόσωπο του εκτελεστή της Καρολάιν! Ραγδαίες εξελίξεις για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά (Video)

Τι είπε ο σύζυγος της Καρολάιν στην Αγγελική Νικολούλη

12 Ιουνίου 2021 08:37
 Αυτό είναι το πρόσωπο του εκτελεστή της Καρολάιν! Ραγδαίες εξελίξεις για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό είναι το πρόσωπο του εκτελεστή της Καρολάιν με ραγδαίες εξελίξεις να έχουμε για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν παρουσίασε στην τελευταία εκπομπή της «Φώς στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη. Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αφορούν την ψυχολόγο της Καρολάιν, δείχνοντας τη δράση της στη Μεγάλη Στοά.

Η εκπομπή, με τη βοήθεια ειδικών επεξεργάστηκε τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο έχουν εστιάσει και οι Αρχές. Η εικόνα που προέκυψε από την ανάλυση, είναι πραγματικά αποκαλυπτική.

Σε αυτή συνέβαλε η προσωπική έρευνα του υποστράτηγου εν αποστρατεία Γιάννη Κατσιαμάκα. Το ύποπτο όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν Αλβανοί κακοποιοί στις επιθέσεις τους, όπως ανέφερε ο έμπειρος αξιωματικός.

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει από τις πρώτες ημέρες του φονικού, υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με αυτοκίνητα που κινήθηκαν εκεί τις επίμαχες ώρες. Οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν με την εκπομπή για να δηλώσουν πως πρόκειται για τα δικά τους οχήματα. Το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW, που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Η κινητοποίηση των Αρχών μετά την αποκάλυψη για τη ληστεία – «καρμπόν» στον φίλο και εκπαιδευτή του πιλότου στα Μέγαρα ήταν άμεση. Την επόμενη μέρα από την προβολή της εκπομπής, ο εκπαιδευτής κλήθηκε στην Ασφάλεια για κατάθεση. Οι αξιωματικοί εστίασαν στα κοινά στοιχεία των δύο ληστειών σε Γλυκά Νερά και Μέγαρα και στην επαγγελματική σχέση των δύο πιλότων.

Η περιγραφή του αρχηγού

Η εκπομπή έφερε στο φως λεπτομέρειες για τον φερόμενο ως αρχηγό της συμμορίας των ληστών, αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της.

Στηρίχθηκε στις περιγραφές που έδωσαν τόσο ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, όσο και ο εκπαιδευτής του. Στη ληστεία στα Γλυκά Νερά η μάσκα του αρχηγού έπεσε από το πρόσωπό του. Στο Αλεποχώρι Μεγάρων, η σύζυγος του πιλότου και εκπαιδευτή, του την αφαίρεσε και είδε τα χαρακτηριστικά του. Από τις περιγραφές προκύπτει η εξής εικόνα:

  • Ύψος: 1.70
  • Στρογγυλό πρόσωπο
  • Μάτια μελιά-μικρά, πιο κοντά στη μύτη
  • Κοντός λαιμός
  • Εύσωμος με φαρδιές πλάτες
  • Γυμνασμένος
    Κουρεμένο μαλλί
  • Σαρκώδη χείλη
  • Έντονη Μύτη
  • Άνω των 35 χρόνων
  • Φορούσε γάντια και σκούρα ρούχα

Η περιγραφή των συνεργών του στα Μέγαρα

Στη ληστεία που έγινε στο ζεύγος στο Αλεποχώρι Μεγάρων, τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν: Κώστας, Γιώργος και Γιάννης. Οι συνεργοί του αρχηγού ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός, σκουρόχρωμοι και οι δύο. Όλοι τους περίπου 35 χρόνων. Στο σπίτι έμειναν κοντά μια ώρα και φρόντισαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος.

Η περιγραφή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν για τους δυο συνεργούς του αρχηγού στα Γλυκά Νερά, είναι η εξής:

Ηλικίας 30-35 ο ένας και 25-30 χρόνων ο άλλος. Το ύψος τους 1.80 με 1.87 και η σωματική τους διάπλαση, κανονική. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μαύρα γάντια και μαύρες κουκούλες full face. Ο ένας κρατούσε μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο ρεβόλβερ.

Τι είπε ο σύζυγος της Καρολάιν στην Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε από τον σύζυγο της άτυχης Καρολάιν να συναντηθούν και να μιλήσουν για εκείνη την άγρια νύχτα της Τρίτης 11 Μαΐου, που άλλαξε η ζωή του. Ήταν η τραγική νύχτα που είδε τη γυναίκα του νεκρή από τους ληστές, δίπλα στο έντεκα μηνών κοριτσάκι του. Ενώ στην αρχή ήταν θετικός, στην πορεία άλλαξε γνώμη, φοβούμενος μήπως προκαλέσει ζημιά στις έρευνες.

«Υπόσχομαι να σας πω τα πάντα με ηρεμία όταν τους πιάσουν και πιστέψτε με, θα έχουμε να πούμε πολλά», ανέφερε.

Το μόνο που κάνει τις τελευταίες ημέρες, είναι να προσέχει τη μονάκριβή του κόρη και να παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών.

«Αυτές τις ημέρες έχω την μικρή μου αδιάθετη και είμαι λίγο χαμένος. Περιμένω κι εγώ από την Αστυνομία για κάποια εξέλιξη. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου. Τίποτα άλλο…», τόνισε.

«Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Κρατώ δυνάμεις για να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και την έρευνα».

Ο νεαρός πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, αναφέρθηκε και στη ληστεία – «καρμπόν» στον εκπαιδευτή του, που αποκάλυψε η εκπομπή.

«Μακάρι να βγει κάτι και από την έρευνα σας και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς τους κακοποιούς».

Πηγή: anikolouli.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share