Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία «καίνε» την ψυχολόγο της Καρολάιν!

Αυτή ήταν η δράση της Ελένης Μυλωνοπούλου

11 Ιουνίου 2021 20:41
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία «καίνε» την ψυχολόγο της Καρολάιν!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα στοιχεία έρχονται σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αφορούν την ψυχολόγο της Καρολάιν, δείχνοντας τη δράση της στη Μεγάλη Στοά.

Η κυρία Μυλωνοπούλου έχει πει μέσω της δικηγόρου της ότι έχει παραιτηθεί από τη Μεγάλη Στοά κι ότι δεν παύθηκε από τα καθήκοντά της.

Υπάρχει, όμως, ένα έγγραφο που κάνει λόγο για άρση αναγνώρισης από τη Στοά της Ελλάδας, το οποίο φέρει την ημερομηνία του 2017. Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό το έγγραφο του 2018, σύμφωνα με το οποίο η Μεγάλη Στοά έπαυε την «ψυχολόγο» από τα καθήκοντά της.

Το νέο έγγραφο είναι πρωτόκολλο παράδοσης και και παραλαβής καθηκόντων, όπου αναφέρει ότι η κυρία Μυλωνοπούλου ως επερχόμενη και μεγάλη Διδάσκαλος θα πρέπει να κινήσει και να παραδόσει τα καθήκοντά της.

Η κατάθεση του 32χρονου πιλότου για την ψυχολόγο

Στον ρόλο της ψυχολόγου, της οποίας η κατάθεση χαρακτηρίστηκε ως μαρτυρία-κλειδί για την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Mega ο σύζυγος της Καρολάιν. Ο 32χρονος πιλότος είπε ότι επισκεπτόταν μαζί με την 20χρονη τη συγκεκριμένη ψυχολόγο, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει ώστε η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά τη γέννηση του μωρού της, τη στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη έδειξε ποιος είναι ο φονιάς.

«Φυσικά και ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας», δήλωσε ο 32χρονος.

Εν συνεχεία ανέφερε ότι η κατάθεση αυτή, όπως και ό,τι άλλο έρχεται στο «φως» μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας, είναι στοιχεία τα οποία ήδη έχουν εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας, από τους αστυνομικούς.

«Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

Ο 32χρονος αναφέρθηκε και στα ερωτήματα που εμφανίζονται ως αναπάντητα για τις συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε η σύζυγός του. Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.

«Ό,τι ερωτήσεις προκύπτουν από το «ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσον αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να «ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς», είπε ακόμη ο σύζυγος της 20χρονης που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Και αυτό τη στιγμή που σύμφωνα με το Mega, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει ακόμη ένα οικείο πρόσωπο της Καρολάιν στις Αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share