Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος έδωσε τη μονωτική ταινία στους δολοφόνους! Στο «στόχαστρο» η ψυχολόγος της Καρολάιν (Video)

Ούτε «ξένα» DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα ούτε όχημα διαφυγής

4 Ιουνίου 2021 20:56
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος έδωσε τη μονωτική ταινία στους δολοφόνους! Στο «στόχαστρο» η ψυχολόγος της Καρολάιν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ίδια στιγμή, που οι εξελίξεις με την ψυχολόγο της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν «τρέχουν», η Αστυνομία δεν έχει κάτι χειροπιαστό για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Και αυτό διότι δεν βρέθηκαν ίχνη από DNA στα νύχια της άτυχης Καρολάιν ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των ληστών, καθώς οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων – ληστών, παρά το γεγονός ότι ερευνήθηκαν βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους τήν έδωσε.

Είναι δεδομένο, πως ο πρώτος κύκλος ερευνών δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι’ αυτό οι αστυνομικοί γυρνούν και πάλι στη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο.

Ψάχνουν να βρουν ένα λάθος των τριών ληστών-δολοφόνων καθώς αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν τόσο τυχεροί και συντονισμένοι στις ενέργειες τους.

Την ίδια ώρα ηλεκτρονικό σκίτσο των δραστών που έκαναν οι αναλυτές βασιζόμενοι στις περιγραφές του πιλότου για να το συγκρίνουν με τα προφίλ των 30 υπόπτων δεν φέρεται μέχρι στιγμής να οδηγεί σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ίσως οι δράστες να μην συλληφθούν ποτέ - Η αστυνομία απέτυχε» - Οι 10 κακοποιοί που βρίσκονται στο στόχαστρο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν συνεχίζονται και το θέμα φαίνεται πως έχει πάρει διαστάσεις. Παράλληλα, διαβάστε για το «λάθος» της 20χρονης Καρολάιν που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Η βρετανική «Sun» σε δημοσίευμά της παρουσιάζει φωτογραφίες της άτυχης 20χρονης μαζί με το 11 μηνών βρέφος αλλά και τον σύζυγό της, αναφέροντας μάλιστα πως «οι ελπίδες για την εύρεση των δραστών σβήνουν».

Το δημοσίευμα της SUN για το έγκλημα στα Γλυκα Νερά


«Η αστυνομία απέτυχε» να συλλάβει τους ερασιτέχνες, όπως του χαρακτηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα, δράστες του εγκλήματος.

Η «Sun» υπογραμμίζει τα λόγια του εγκληματολόγου, Απόστολου Λύτρα, τονίζοντας ότι εάν επρόκειτο για μια τυπική ληστεία, ο ύποπτος θα έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί.

«Δεν βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δεν βοηθά στις έρευνες καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά», τα λόγια το νομικού τα οποία προβάλλει η «Sun».

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει, ακόμη, ότι οι αρχές εστιάζουν σε δέκα υπόπτους, σεσημασμένους κακοποιούς, από διαφορετικές χώρες.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα μας πάρει περισσότερο απ'ό,τι υπολογίζαμε για να βρούμε τους δράστες», δήλωσε Έλληνας αστυνομικός στη «Sun».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share