Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το έγκλημα - Αμφισβητείται η ψυχολόγος της Καρολάιν

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο

4 Ιουνίου 2021 12:13
Νέα ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το έγκλημα - Αμφισβητείται η ψυχολόγος της Καρολάιν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα ανατροπή έρχεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς τα νέα μπορεί να ήταν αρκετά άσχημα με τη μη εύρεση DNA στην Καρολάιν και αυτοκινήτου διαφυγής, αλλά η Αστυνομία συνεχίζει να συρρικνώνει τη λίστα των υπόπτων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στο περιθώριο του δημοσιεύματος της βρετανικής Sun, το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα, ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος», ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, σχολιάζει πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το τι ενδεχομένως δυσκολεύει περισσότερο τις Αρχές ως προς την συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες ο κος Πάκος απάντησε πως αυτό αποτελεί το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

Ζητούν το πτυχίο της ψυχολόγου της Καρολάιν

Αμφιβολίες εγείρονται επίσης, για την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν που έχασε με τραγικό τρόπο της ζωής της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η κ.Ελένη Μυλωνοπούλου είχε μιλήσει στην Αστυνομία μετά τη δολοφονία και είχε εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις 30 Μαΐου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου αναφέρθηκε στην άτυχη κοπέλα, τις συνεδρίες τους και τη σχέση που είχε με τον σύζυγό της, Μπάμπη.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, με ανακοίνωσή του, ζητά από την κ. Μυλωνοπούλου να προσκομίσει το πτυχίο της ως ψυχολόγος και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. «Η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ψυχολόγων:

«Θέμα: “Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους”.

κα Μυλωνοπούλου,

Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους.

Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμους 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος.

Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share