Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 30χρονη σκότωσε και μαγείρεψε τα γεννητικά όργανα του 20χρονου εραστή της

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

4 Φεβρουαρίου 2021 12:47
Φρικιαστικό έγκλημα: 30χρονη σκότωσε και μαγείρεψε τα γεννητικά όργανα του 20χρονου εραστή της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Μια 30χρονη γυναίκα από το Μαρόκο σκότωσε τον εραστή της, όταν ανακάλυψε ότι σχεδίαζε να παντρευτεί κάποια άλλη γυναίκα, και μάλιστα έκοψε τα γεννητικά του όργανα, τα μαγείρεψε και τα προσέφερε σε εργάτες που δούλευαν κοντά στο σπίτι της, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια και χώρισαν, όταν το θύμα αποκάλυψε ξαφνικά ότι σχεδίαζε να παντρευτεί κάποια άλλη γυναίκα. Ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε και στη Σκωτία, όπου ένας 20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε.

Η 30χρονη από το Μαρόκο φέρεται να έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα. Όπως είπε, θόλωσε όταν έμαθε για τον επερχομένο γάμο και σκότωσε τον κατά 10 χρόνια μικρότερο σύντροφό της.

30χρονη σκότωσε τον 20χρονο εραστή της

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η 30χρονη φέρεται να τάισε την υπόλοιπη σορό τού άτυχου άνδρα στα σκυλιά.

Όταν ο αδερφός του πήγε στο σπίτι του ζευγαριού αναζητώντάς τον, βρήκε μόνο ένα δόντι του στο μπλέντερ. Η δράστις του φρικτού εγκλήματος έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία: 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία, όπου ένας 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά στους τρομαγμένους περαστικούς. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε και στη Βραζιλία, με 41χρονο να πυροβολεί 14 φορές την 35χρονη γυναίκα του, μπροστά στην 6χρονη κόρη τους!

«Ένας γυμνός άνδρας, γεμάτος αίματα και τυλιγμένος σε έντερα, κρατούσε το κεφάλι ενός άνδρα. Βγήκε από μπροστά, κάθισε σε ένα παγκάκι και άναψε ένα τσιγάρο», δήλωσε ένας γείτονας στην Οδησσό στα τοπικά ΜΜΕ, ανέφερε η εφημερίδα Sun.

Οι συγκλονισμένοι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στη σκηνή και βρήκε τον 30χρονο Ντμίτρι Πονομαρένκο γυμνό. Κρατώντας το κεφάλι του πατέρα του, ο Ponomarenko δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «είναι θεός που δεν λατρεύεται», ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία

Η αστυνομία βρήκε το ακέφαλο πτώμα του 53χρονου Igor Ponomarenko σε ένα κρεβάτι στο διαμέρισμα. Στην κουζίνα, ανακάλυψαν το τεμαχισμένο σώμα του φίλου της οικογένειας, Aleksandr Demchenko, 32 ετών, ανέφερε η Sun. Ο 30χρονος είπε ότι τους σκότωσε γιατί έτσι έπρεπε. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για την διπλή δολοφονία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share