Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στην Αλβανία: Άνδρας εξέδιδε γυναίκες, τις άφηνε έγκυες & πουλούσε τα μωρά! (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας τους

5 Ιανουαρίου 2021 15:53
Φρικιαστικό έγκλημα στην Αλβανία: Άνδρας εξέδιδε γυναίκες, τις άφηνε έγκυες & πουλούσε τα μωρά! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αλβανίας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδερφές στα Τίρανα.

Οι συγγενείς τους καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους. Επίσης, πέντε παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας ενός 13χρονου αγοριού στο Ρέντινγκ της Μεγάλης Βρετανίας

Δείτε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος:

Άγριο έγκλημα: 32χρονος πατέρας σκότωσε τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε

Άγριο έγκλημα: Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όπου ένας άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μετά ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας των δυο κοριτσιών ο Aaron D. Williams από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αφού πήγε στο σπίτι των δυο κοριτσιών δεν δίστασε να τα πυροβολήσει και στη συνέχεια να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του.

Πατέρας σκότωσε τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε

Η 9χρονη Ava και η 6χρονη Alyse, βρέθηκαν νεκρές από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες ενώ ο Aaron βρέθηκε νεκρός σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Να σημειωθεί πως ο 32χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Ο Williams ήταν σε διάσταση με τη μητέρα των κοριτσιών, η οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share