Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Συμμορία ανηλίκων έσφαξαν 13χρονο

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

5 Ιανουαρίου 2021 14:48
Φρικιαστικό έγκλημα: Συμμορία ανηλίκων έσφαξαν 13χρονο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Πέντε παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας ενός 13χρονου αγοριού στο Ρέντινγκ της Μεγάλης Βρετανίας. Επίσης, μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι ανήλικοι δολοφόνοι, ήταν συμμαθητές του αγοριού, με τους αστυνομικούς να σοκάρονται όταν ανακάλυψαν πως τα στοιχεία τους οδηγούσαν σε... παιδιά!

Το άτυχο παιδί ξεψύχησε επί τόπου από τα τραύματα, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη των δολοφόνων μέσω των καμερών ασφαλείας.

Συμμορία ανηλίκων έσφαξαν 13χρονο

Οι δολοφόνοι, 4 αγόρια και 1 κορίτσι, συνελήφθησαν από την αστυνομία του Ρέντινγκ ενώ το πλέον αξιοπερίεργο είναι πως δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας.

«Έχουν συλληφθεί πέντε ανήλικοι για εμπλοκή σε αυτό το τραγικό περιστατικό. Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας», ανέφερε ο Kevin Brown, εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τα κίνητρα της δολοφονίας του 13χρονου παραμένουν άγνωστα.

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν εν ψυxρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου - Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Ρωσία με άγνωστο να εκτελεί εν ψυχρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου! Συγκεκριμένα, μασκοφόρος καταδίωξε την 30χρονη Ναταλία Προνίνα και την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με εκείνη να πέφτει νεκρή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ξεψύχησε ενώ φίλοι που ήταν μαζί της τραυματίστηκαν. Η γυναίκα επέστρεφε σπίτι έπειτα από προπόνηση μαζί με φίλους όταν την προσέγγισε ο δράστης και την πυροβόλησε.

Η αστυνομία θεωρεί ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και ερευνούν τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η χορεύτρια είχε κρυφή σχέση με έναν πλούσιο άνδρα που εικάζεται ότι είναι πολιτικός.

Εκτέλεσαν εν ψυxρώ 30χρονη χορεύτρια

Ο σύντροφός της, ο 33χρονος Αλεξάντρερ Κραβτσένκο, αρνήθηκε οποιαδήποτε διασύνδεση με τον φόνο και είπε πως ήταν στην Κριμαία όπου εργάζεται. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε από 37χρονο πατέρα στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τα παιδιά του μετά από την αποκάλυψη της γυναίκας του ότι τον απάτησε με συνάδελφό της από τη δουλειά.

Οι φίλοι της υποστήριξαν ότι δολοφονήθηκε κατ' εντολή επειδή απέρριψε κάποιου την πρόταση. Φίλη που ονομάζεται Βαλέρια είπε στην Komsomolskaya Pravda: “Μόνο κάποιος από τους θαυμαστές της θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτό εξαιτίας της ζήλιας του".

Επίσης η πρώην συνεργάτιδα της Ναταλία, Ανζέλικα υποστήριξε τη θεωρία για απογοητευμένο θαυμαστή. "Δεν ήταν σε σοβαρή σχέση, δεν ήταν ο τύπος της γυναίκας που ονειρεύεται το λευκό φόρεμα και ένα μάτσο παιδιά".

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ΕΔΩ

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share