Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα: 25χρονη μητέρα σκότωσε την 2χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

24 Δεκεμβρίου 2020 15:22
Φρικτό έγκλημα: 25χρονη μητέρα σκότωσε την 2χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στο Λονδίνο καθώς μια 25χρονη μητέρα δολοφόνησε την 2χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Επίσης, μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, με 31χροονο πατέρα να σκοτώνει την έγκυο σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του.

Η νεκροψία στις σορούς τους έδειξε πως και οι δυο είχαν δηλητηριαστεί με φάρμακα, το οποία έλειπαν από την αποθήκη του νοσοκομείου που εργαζόταν η 25χρονη.

Τα άψυχα κορμιά εντόπισε η μητέρα της 25χρονης, έχοντας στα μπράτσα τους ιατρικές «πεταλούδες». «Υπήρχαν πεταλούδες και στα δυο θύματα», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Η 25χρονη δούλευε ως βοηθός αναισθησιολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που οδήγησαν την 25χρονη μητέρα στο απονενοημένο διάβημα.

Φρικτό έγκλημα: Αστυνομικός σκότωσε 52χρονη μητέρα και τον 25χρονο γιο της μπροστά στην κόρη του! (Video)

Φρικτό έγκλημα έγινε στις Φιλιππίνες με αστυνομικό να σκοτώνει μια 52χρονη μητέρα και τον 25χρονο γιο της μπροστά στην κόρη του! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο Καζακστάν με 42χρονο πατέρα να «συνθλίβει το κρανίο» του μόλις ενός έτους παιδιού του.

Σε βίντεο, μάλιστα, που κυκλοφόρησε στα social media ο Νουέζκα φαίνεται να πυροβολεί τον 25χρονο ενώ αυτός έχει ήδη πέσει νεκρός.

Η δολοφονία σημειώθηκε ενώ ο Νουέζκα, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να συλλάβει τον Φρανκ Γκρεγκάριο.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς που προκλήθηκε από την εκπυρσοκρότηση ενός αυτοσχέδιου όπλου.

Όταν η 52χρονη αγκάλιασε τον γιό της για να τον εμποδίσει τη σύλληψή του, ο Νούεζκα, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, την πυροβόλησε στο κεφάλι πριν να κάνει το ίδιο και στον γιο της.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι μετά το φονικό ο αστυνομικός πήρε την κόρη του και έφυγαν «σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό».

Ο αρχηγός της αστυνομίας στις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ότι σε βάρος του Νουέζκα απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες, οι δύο για δολοφονία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share