Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: 31χρονος πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στην 3χρονη κόρη τους (Video)

Αυτοκτόνησε στη συνέχεια!

23 Δεκεμβρίου 2020 20:32
Άγριο έγκλημα: 31χρονος πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στην 3χρονη κόρη τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα: Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, με 31χροονο πατέρα να σκοτώνει την έγκυο σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του. Πριν στρέψει τελικά το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει!

Οι συγγενείς της τραγικής γυναίκας ισχυρίζονται ότι ο στρατιωτικός έπασχε από μετατραυματικό στρες και είχε απειλήσει ξανά τη γυναίκα του στο παρελθόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WRAL. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο Καζακστάν με 42χρονο πατέρα να «συνθλίβει το κρανίο» του μόλις ενός έτους παιδιού του.

Η Sarah ήταν ακόμα ζωντανή όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχασε ωστόσο τη ζωή από τα τραύματά της.

Η 3 ετών κόρη, που ήταν παρούσα σε όλα αυτά, λαμβάνει πια ψυχολογική βοήθεια. Οι γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν «κάπου 20 πυροβολισμούς» από «αυτόματο όπλο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Fayetteville Observer, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πείσουν τον πατέρα να παραδοθεί, δεν τα κατάφεραν ωστόσο.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως αντίστοιχο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας είχε λάβει χώρα και το 2016, με απειλές για φόνο, δεν έγινε ωστόσο καταγγελία από τη Lewis.

Φρικιαστικό έγκλημα: Παππούδες στραγγάλισαν τον 2χρονο εγγονό τους και τον έψησαν στο φούρνο (Video)

Ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην πόλη Kemerovo της Ρωσίας, καθώς ένας 52χρονος και μια 48χρονη, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποφάσισαν να δολοφονήσουν τον μικρό εγγονό τους, επειδή δεν σταμάταγε να κλαίει. Επίσης, ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε στην Βρετανία με μία 26χρονη μητέρα να «τσουρουφλίζει» και να καίει ζωντανή με καυτό νερό το μόλις 19 μηνών μωράκι της!

Αφού τον στραγγάλισαν, στη συνέχεια αποφάσισαν να τον πετάξουν στο φούρνο για να εξαφανίσουν τα ίχνη του. Οι γονείς του παιδιού, η 20χρονη Maria και ο 25χρονος Dmitry Scherbakovy, είχα αφήσει το παιδί στους παππούδες για να κάνουν κάποιες δουλειές, με το μέγεθος της κτηνωδίας να αποκαλύπτεται όταν πήγαν να τον πάρουν. Η σορός του Dima βρέθηκε καλυμμένη από χιόνι στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε:

«Βρέθηκαν τα ρούχα του παιδιού στο σπίτι, αλλά όχι το ίδιο. Δίπλα στο σπίτι, οι γονείς βρήκαν τη σορό του αγοριού. Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Η εργαστηριακή ανάλυση θα δείξει ακριβώς τα αίτια του θανάτου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share