Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 23χρονη σκότωσε την 2χρονη κόρη της και την «μετέτρεψε» σε κούκλα!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

21 Δεκεμβρίου 2020 11:46
Φρικιαστικό έγκλημα: 23χρονη σκότωσε την 2χρονη κόρη της και την «μετέτρεψε» σε κούκλα!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Μια 23χρονη σατανική μητέρα από το Τέξας, έχει το πιο αρρωστημένο μυαλό, καθώς δολοφόνησε το 2 ετών κοριτσάκι της και στη συνέχεια την έντυσε σαν κούκλα για να μην καταλάβει κανείς τι είχε κάνει.

Η Tiaunda Christon, άκουσε την ποινή του δικαστηρίου, δυο χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημα, ομολογώντας κυνικά τι είχε κάνει. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην πόλη Kemerovo της Ρωσίας, καθώς ένας 52χρονος και μια 48χρονη, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δολοφόνησαν τον μικρό εγγονό τους.

Η 23χρονη είχε επιστρέψει από ένα ταξίδι στο Χιούστον, στον τότε σύντροφό της, όταν μυστηριωδώς εξαφανίστηκε η 2χρονη κόρη της. Τελευταία εμφάνισή της, ήταν σε ένα πλάνο από κάμερα ασφαλείας και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Η Αστυνομία ερεύνησε την εξαφάνιση της μικρής και ενώ πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της Tiaunda, βρέθηκε μπροστά στην απόλυτη φρίκη: Το αγνοούμενο κορίτσι ήταν ντυμένο σαν κούκλα, ακουμπισμένο σε μια γωνία του σπιτιού!

Οι Αρχές έμαθαν στη συνέχεια πως η Tiaunda περιφερόταν διαρκώς με ένα καροτσάκι τονίζοντας πως είναι το μωρό της, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Άγριο έγκλημα: 44χρονος βίασε, έσπασε το λαιμό και έκαψε το πτώμα 26χρονης

44χρονος πριν από πέντε χρόνια είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία μιας 26χρονης καθώς την είχε βιάσει, της είχε σπάσει το λαιμό και στο τέλος είχε κάψει το πτώμα μετά από καβγά που είχαν σε πάρτι. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ με έναν 27χρονο πατέρα να δολοφονεί την γυναίκα του και τα παιδιά του και να εντοπίζεται λουσμένος στο αίμα.

Δικαστήριο, όμως, στην πόλη Εκατερίνεμπουργκ στη Ρωσία έκρινε ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί πρόωρα και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι των γονέων του.

Εκπρόσωποι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών υποστηρίζουν ότι ο Λοσάγκιν θα έπρεπε να παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 20 χρόνια.

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση της εισαγγελίας η οποία προσπαθεί να μπλοκάρει την απόφαση προκειμένου ο Λοσάγκιν να εκτίσει στη φυλακή όλη την ποινή του. Το έγκλημα σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2013 μετά από καβγά του ζευγαριού σε πάρτι, με το δικαστήριο, το 2015, να τον καταδικάζει σε 10 χρόνια φυλακή.

Στο δικαστήριο, μάλιστα, παρουσιάστηκαν στοιχεία ότι η άτυχη Γιούλια «βιάστηκε βίαια» ώρες πριν την δολοφονία της. Ο δολοφόνος της στη συνέχεια έκαψε το πτώμα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί η άτυχη 44χρονη.

Η οικογένειά της ετοιμάζεται, επίσης, να εφεσιβάλει την απόφαση με τον δικηγόρο της να δηλώνει ότι «ο Λοσάγκιν ούτε έχει παραδεχθεί την ενοχή του, ούτε και έχει μετανοήσει».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share