Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαρτυρικός ο θάνατος του 23χρονου στην Κρήτη: Τον σκότωσαν με σφυρί και μαχαίρι! (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

22 Φεβρουαρίου 2020 16:04
Μαρτυρικός ο θάνατος του 23χρονου στην Κρήτη: Τον σκότωσαν με σφυρί και μαχαίρι! (Video)

Σε έναν 23χρονο Πακιστανό ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το πρωί στην παραλία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον δήμο Αγίου Νικολάου στο Λασίθι,με τον θάνατό του να είναι μαρτυρικός!

Ο 23χρονος που ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον ‘Αγιο Νικόλαο, εντοπίστηκε νεκρός και πολύ κοντά στο πτώμα οι αρχές εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έφερε τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού.

Το πτώμα, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε ιατροδικαστής, μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο, για νεκροψία νεκροτομή.

Σε δηλώσεις του ένας από τους συμπατριώτες του που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος και τον αναγνώρισε, ανέφερε ότι ο 23χρονος ήταν ένας εργατικός και φιλήσυχος νέος που δεν είχε μέχρι σήμερα δώσει αφορμή πρόκλησης έντασης.

Νέα τραγωδία στην Κρήτη! 50χρονος αυτοκτόνησε μέσα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΗ!

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, αφού τέλος στη ζωή του, μέσα στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΗ, στην περιοχή της Φοινικιάς στο Ηράκλειο, έβαλε, σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας 50χρονος άνδρας, υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης. Πρόκειται για τη δεύτερη τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες, καθώς μπορείτε εδώ να θυμηθείτε τι συνέβη με τον αυτόχειρα που πήρε φυτοφάρμακο.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο άνδρας απαγχονίστηκε, με το μακάβριο θέαμα να σοκάρει τους συναδέλφους του που τον εντόπισαν.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Παράλληλα ενημερώθηκαν η αστυνομία και ο ιατροδικαστής.

Αγωνία στην Κρήτη με παιδάκι 2.5 ετών! Βρίσκεται στην εντατική λόγω γρίπης!

Αγωνία επικρατεί στην Κρήτη για ένα παιδάκι 2.5 ετών, το οποίο λόγω γρίπης βρίσκεται στην εντατική και παλεύει για τη ζωή του. Δείτε εδώ το λόγο που έχασε τη ζωή του ένα 5χρονο κοριτσάκι στη Λάρισα.

Λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είναι τα άτομα που νοσηλεύονται στην Εντατική νοσοκομείων της Κρήτης και τα οποία έχουν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη «αυτές τις μέρες, τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στις ΜΕΘ με τον ιό της γρίπης».

Σύμφωνα με την κ. Μπορμπουδάκη, πρόκειται για ένα παιδάκι 2.5 ετών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, για έναν 72χρονο ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και για έναν 82χρονος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Τέλος, στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται και ένας 47χρονος ο οποίος όμως αναμένεται πολύ σύντομα να λάβει εξιτήριο. Για όλους τους παραπάνω ασθενείς, δεν υπάρχουν πληροφορίες που να λένε ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

Όπως σημειώνει η κ. Μπορμπουδάκη, δεν θα πρέπει να υπάρχει λόγω ανησυχίας διότι όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο ενώ ενισχυτικά σε όλο αυτό, βοήθησε και το γεγονός ότι έχει αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη.

Πάντως, στην Κρήτη μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταγραφεί θάνατος που να οφείλεται στον ιό της γρίπης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share