Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι στη Λάρισα!

Τραγωδία!

19 Φεβρουαρίου 2020 11:03
Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι στη Λάρισα!

Ανείπωτη τραγωδία στη Λάρισα με ένα 5χρονο κοριτσάκι να πεθαίνει σήμερα τα ξημερώματα!

Ενώ, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 4 μηνών, το οποίο βιάστηκε από τον 30χρονο ξάδερφό του, με τον ίδιο να ομολογεί ότι «ήθελε να παίξει»!

Σύμφωνα με το larissanet.gr, που δημοσιεύει την ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφορικά με το συμβάν, το παιδί είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από ημέρες αδιαθεσίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζεται: «Στις 17/2/2020, εισήχθη στις 13:00 κοριτσάκι 5 ετών στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας.

Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως. Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα».

«Πήγα να του δώσω γάλα και είδα πως ήταν νεκρό»! Η σοκαριστική περιγραφή της μητέρας του 11 μηνών βρέφους! (Video)

Για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους στου Ζωγράφου μίλησε η μητέρα του. Όπως ανέφερε, το κοριτσάκι ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή γιατί ήταν άρρωστο ενώ παράλληλα περιέγραψε τη στιγμή που το βρήκε νεκρό.

Σημειώνεται πως το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία, μεταφέρθηκε νεκρό προχθές στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού!

Η μητέρα του βρέφους μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τα λεγόμενα της μετάφρασε ο δικηγόρος της καθώς η ίδια δεν μιλάει ελληνικά.

«Το κοριτσάκι μας ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, είχαμε εντολές από τον γιατρό πώς να χορηγούμε τα φάρμακα, πώς να δώσουμε το υπόθετο. Της δώσαμε τα φάρμακά της. Την άλλη μέρα πήγα να δώσω το γάλα στο μωρό και είδαμε ότι ήταν νεκρό. Κατευθείαν ο άνδρας μου πήρε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά», είπε η μητέρα του μωρού σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Ανουάρ Μπακρί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρθηκε στα όσα έχουν ειπωθεί και κάνουν λόγω για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους χαρακτηρίζοντας «κακόγουστες σαχλαμάρες τα λεγόμενα του ιατροδικαστή» ενώ έκανε λόγο για ρατσισμό σε βάρος της πελάτισσάς του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share