Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Κτηνωδία!

9 Οκτωβρίου 2019 12:59
Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Ένας 25χρονος άνδρας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 17 μηνών. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Νew York Post, συνέβη τον περασμένο Μάιο, σε ένα ξενοδοχείο.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στις Αρχές ότι άφησε την κόρη της στο δωμάτιο με έναν άνδρα της εμπιστοσύνη της, ωστόσο όταν εκείνη επέστρεψε είδε το παιδί τραυματισμένο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι το κορίτσι σκοτώθηκε από επιπλοκές, έπειτα από μεγάλο τραυματισμό στον κορμό.

Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Μία γυναίκα κανίβαλος που πιστεύεται ότι έφαγε μέχρι και 30 άτομα μαζί με τον σύζυγό της, εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής.

Το διαβόητο ζευγάρι κανίβαλων από τη Ρωσία, η 42χρονη Νατάλια Μπακσίβα και ο Ντιμίτρι Μπακσίβ , σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 γυναίκες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το ζευγάρι συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 ως κύριοι υπόπτοι για τη δολοφονία μιας γυναίκας στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ιατρικής εξέτασης της Νατάλια Μπακσίβα, οι επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Ψυχιατρικής βρήκαν ότι έχει σώας τας φρένας.

Το ζευγάρι κανιβάλων συνελήφθη όταν μια ομάδα ανθρώπων βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε φωτογραφίες του Ντιμίτρι Μπακσίβ με ένα κομμένο χέρι στο στόμα του.

Η αστυνομία παρακολούθησε τα τηλέφωνα του ζευγαριού και πήγε στο σπίτι τους, όπου βρήκε τα απομεινάρια της δολοφονημένης γυναίκας σε γυάλινα βάζα και στην κατάψυξη.

Μεταξύ των φρικιαστικρών ευρημάτων, η αστυνομία ανακάλυψε τα απομεινάρια του τελευταίου θύματος, της 35χρονης Έλενα Βασχρούσεβα. Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η Μπακσίβα και ο Μπακσίβ είναι ενεργά κανίβαλοι από το 1999.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξομολόγηση της Νατάλια που αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 γυναίκες.

Ωστόσο, οι Ρωσικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση των μαζικών δολοφονιών και η έρευνα συνεχίζεται ενώ το ζευγάρι έχει συλληφθεί.

Σφαγή! Άνδρας σκότωσε την πρώην σύντροφό του και ξεκλήρισε την οικογένειά της!

Ένας 25χρονος άνδρας στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας σκότωσε τις πρώτες πρωινές ώρες την 19χρονη πρώην σύντροφό του, τον φίλο της, τον αδελφό και τους γονείς της και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Τραγωδία: Σκότωσε τον γαμπρό του που πήγε να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας γύρω στις τέσσερις το πρωί και σκότωσε τον πατέρα, την μητέρα και τον αδελφό της πρώην φίλης του, με την οποία είχε χωρίσει πριν από δύο μήνες. Φρίκη! Πατέρας σκότωσε τον 6χρονο γιο του μετά από «εξορκισμό» με καυτό νερό! (Video)

Η ίδια με τον σύντροφό της κοιμούνταν σε ένα δωμάτιο που ήταν κλειδωμένο και έτσι ο δράστης βγήκε από το σπίτι, σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και μπήκε από το παράθυρο και τους σκότωσε.

Στη συνέχεια παραδόθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς: "σκότωσα πέντε ανθρώπους".

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share