Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Σκότωσε τον γαμπρό του που πήγε να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Σοκ!

5 Οκτωβρίου 2019 17:56
Τραγωδία: Σκότωσε τον γαμπρό του που πήγε να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Τραγωδία στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένας 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του όταν εκείνος πετάχτηκε από τους θάμνους για να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του. Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα σκότωσε το μωρό της επειδή δεν σταματούσε το κλάμα! (photos)

Όλα έγιναν όταν ο 37χρονος Κρίστοφερ πήγε στο σπίτι του πεθερού του, από την Νορβηγία όπου ζούσε με την κόρη του, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, επειδή ήθελε να του κάνει έκπληξη για τα 61α γενέθλιά του. Σοκ! «Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! (Video)

Ο Κρίστοφερ χτύπησε την πόρτα και αμέσως κρύφτηκε στους θάμνους, γρυλίζοντας ταυτόχρονα. Ο 61χρονος Ντένις βγήκε στο κατώφλι και άναψε το φως, αλλά λόγω του φράχτη δεν μπορούσε να διακρίνει ποιος ήταν στους θάμνους.

«Στις 23.30, ο Ντένις άκουσε τον ίδιο χτύπο στην πόρτα που είχε ακούσει νωρίτερα. Οπότε άναψε το φως, βγήκε έξω, ο Κρίστοφερ πετάχτηκε ξαφνικά από τα σκοτάδια και τον τρόμαξε. Ο Ντένις πυροβόλησε μια φορά, σκοτώνοντάς τον ακαριαία», είπε ο σερίφης στη συνέντευξη τύπου. Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Ο 61χρονος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί. Οι διασώστες βρήκαν τον 37χρονο σε μια λίμνη αίματος αλλά ήταν ήδη αργά.

Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Μία γυναίκα κανίβαλος που πιστεύεται ότι έφαγε μέχρι και 30 άτομα μαζί με τον σύζυγό της, εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής.

Το διαβόητο ζευγάρι κανίβαλων από τη Ρωσία, η 42χρονη Νατάλια Μπακσίβα και ο Ντιμίτρι Μπακσίβ , σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 γυναίκες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το ζευγάρι συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 ως κύριοι υπόπτοι για τη δολοφονία μιας γυναίκας στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ιατρικής εξέτασης της Νατάλια Μπακσίβα, οι επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Ψυχιατρικής βρήκαν ότι έχει σώας τας φρένας.

Το ζευγάρι κανιβάλων συνελήφθη όταν μια ομάδα ανθρώπων βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε φωτογραφίες του Ντιμίτρι Μπακσίβ με ένα κομμένο χέρι στο στόμα του.

Η αστυνομία παρακολούθησε τα τηλέφωνα του ζευγαριού και πήγε στο σπίτι τους, όπου βρήκε τα απομεινάρια της δολοφονημένης γυναίκας σε γυάλινα βάζα και στην κατάψυξη.

Μεταξύ των φρικιαστικρών ευρημάτων, η αστυνομία ανακάλυψε τα απομεινάρια του τελευταίου θύματος, της 35χρονης Έλενα Βασχρούσεβα. Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η Μπακσίβα και ο Μπακσίβ είναι ενεργά κανίβαλοι από το 1999.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξομολόγηση της Νατάλια που αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 γυναίκες.

Ωστόσο, οι Ρωσικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση των μαζικών δολοφονιών και η έρευνα συνεχίζεται ενώ το ζευγάρι έχει συλληφθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share