Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό! Ξεσπά η σύζυγός του:«Σκέφτηκες τα παιδιά μου όταν σκότωσες τον άντρα μου;» (Video)

Ξεκίνησε η δίκη!

25 Σεπτεμβρίου 2019 11:20
Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό! Ξεσπά η σύζυγός του:«Σκέφτηκες τα παιδιά μου όταν σκότωσες τον άντρα μου;» (Video)
Follow us on Google News

Ένταση σημειώθηκε στη δίκη για τη δολοφονία του φαρμακοποιού που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο στο Νέο Ψυχικό. Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης! (Video)

Η σύζυγος, τα δύο παιδιά και οι συγγενείς του άτυχου φαρμακοποιού επιτέθηκαν λεκτικά στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του όταν τον αντίκρισαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η οικογένεια του θύματος επιμένει ότι ο κατηγορούμενος θα πρέπει να τιμωρηθεί με την έσχατη των ποινών και να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού! «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος»! (Video)

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος σε όλη τη συνεδρίαση είχε σκυφτό κεφάλι και δεν μίλησε με κανένα συγγενή του.

Όταν βγήκε από την αίθουσα αντιμετώπιζε και πάλι την οργή της οικογένειας με τη σύζυγο του άτυχου φαρμακοποιού να του λέει: “Τα δικά μου τα παιδιά τα σκέφτηκες όταν σκότωσες τον άντρα μου;”.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού: «Να τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών»! (Video)

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού: «Να τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών»! (Video)

Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου. Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης! (Video)

Η κυρία Ξένια Φλώρου, δήλωσε στην κάμερα του Star ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου ζητώντας παράλληλα να τιμωρηθεί ο δράστης με την εσχάτη των ποινών.

«Ήταν ένας στυγερός δολοφόνος. Είναι ένας αμετανόητος δολοφόνος. Είναι μια καθαρή δολοφονία προμελετημένη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είναι ένας επικίνδυνος εγκληματίας. Να μην αναπνεύσει αέρα ελευθερίας όσο ζει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ξένια Φλώρου και στη συνέχεια συμπληρώνει: «Ζητάει με δόλια μέσα να γλιτώσει κάποια χρόνια φυλακή, με ψεύτικα χαρτιά να αποδείξει αυτά που τόσα χρόνια ξέραμε. Έναν άνθρωπο που δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Είχε πλήρη καταλογισμό κατά τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος. Η αλήθεια θα λάμψει. Αυτός θα πάρει την έσχατη των ποινών γιατί μόνο αυτή του αξίζει και τίποτα άλλο. Δε δέχομαι καμία συγνώμη, Καμία συγνώμη, καμία δικαιολογία. Εμάς μας έχει καταδικάσει στη θλίψη μας, μας έχει φυλακίσει στη θλίψη για την υπόλοιπη ζωή και εμένα και τα παιδιά μου». Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκάρει η "ταυτότητα" του δολοφόνου του φαρμακοποιού!

Ο χρόνος για την κ. Φλώρου, σταμάτησε ένα χρόνο πριν όταν, στις 8 Σεπτεμβρίου, άκουσε τους πυροβολισμούς και όταν βγήκε στη βεράντα και αντίκρισε νεκρό το σύζυγό της.

«Κατάλαβα ότι έχει τελειώσει η κατάσταση. Είδα έναν άνθρωπο σωριασμένο, μέσα στα αίματα. Νόμιζα ότι ζούσα ένα όνειρο». Η κυρία Ξένια Φλώρου μαζί με τον γιο και την κόρη της προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης η σύζυγος προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Υπήρχαν στιγμές όμως που δεν άντεχε. «Νομίζω ότι θα ανοίξει την πόρτα και θα ακούσω τα κλειδιά του και θα μπει μέσα να μας αγκαλιάσει και να μας χαιρετήσει όπως έκανε πάντα. Ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος. Όχι μόνο σε εμάς αλλά δε ολόκληρη την κοινωνία. Στο μνήμα πάνω γράφουμε τη λέξη δικαιοσύνη. Αυτή περιμένουμε». Σοκαρισμένο το Ψυχικό για την «ενέδρα θανάτου» στον φαρμακοποιό: Τι λένε οι γείτονες

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα του Star αναλυτικά όσα ανέφερε η σύζυγος του φαρμακοποιού στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share