Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκάρει η "ταυτότητα" του δολοφόνου του φαρμακοποιού!

Έχει ήδη προσαχθεί στην Ασφάλεια

26 Σεπτεμβρίου 2018 08:33
Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκάρει η

Ένας αρχιτέκτονας 51 ετών, ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με τον 57χρονο φαρμακοποιό, είναι ο άνθρωπος ο οποίος φέρεται να τον σκότωσε. Αυτή την ώρα έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό και θεωρείται ζήτημα χρόνου να συλληφθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι διαφορές με τον φαρμακοποιό Βασίλη Φλώρο είχαν φόντο ένα ακίνητο, για το οποίο κατέληξαν στο δικαστήριο. Πιο συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός φέρεται να είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο τελευταίος δεν του επέστρεψε. Οι δυο τους πήγαν στα δικαστήρια και εκεί ο δράστης έχασε ακίνητο που βγήκε σε πλειστηριασμό για 300.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: ΙΧ σφήνωσε ανάμεσα σε διόδια!

Ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, θεώρησε ότι αδικήθηκε και προέβη σ' αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Η εν ψυχρώ δολοφονία είχε γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου και κίνητρο του εγκλήματος φέρεται να είναι οικονομικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα. Υπενθυμίζετα ότι η άτυχος φαρμακοποιός είχε δολοφονηθεί το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του. Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. Παρόλα αυτά όλα έδειχναν από την πρώτη στιγμή πως πίσω από την δολοφονία κρύβονταν προσωπικές διαφορές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μέρα που πάγωσε το πανελλήνιο: 18 χρόνια από το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα"

Την ίδια ώρα κάτοικοι που διαμένουν στον ίδιο δρόμο και γνωρίζουν την οικογένεια είχαν καταγγείλει πως μια ημέρα πριν από τη στυγερή δολοφονία είχαν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις στην διπλανή πολυκατοικία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share