Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκαρισμένο το Ψυχικό για την «ενέδρα θανάτου» στον φαρμακοποιό: Τι λένε οι γείτονες

Όσα περιγράφουν για την δολοφονική επίθεση!

8 Σεπτεμβρίου 2018 14:47
Σοκαρισμένο το Ψυχικό για την «ενέδρα θανάτου» στον φαρμακοποιό:  Τι λένε οι γείτονες

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του Ψυχικού από την ενέδρα θανάτου που στήθηκε σε 57χρονο φαρμακοποιό, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Πιο χοντρή από ποτέ και με περιττή τριχοφυΐα! Η εμφάνιση που θέλει να... εξαφανίσει λίγο πριν την πρεμιέρα!

Εκείνη την ώρα η σύζυγος του βρισκόταν στην οικία της. Να σημειωθεί ότι η ίδια είναι γιατρός και διατηρεί το παθολογικό της ιατρείο στην ίδια πολυκατοικία. Ο άτυχος 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του είναι φοιτητής στην Πάτρα, ενώ η κόρη του φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κυρίας Νοταρά, η οποία διαμένει στη απέναντι ακριβώς πολυκατοικία, λίγο μετά τις εννεα άκουσε πυροβολισμούς και έπειτα δυο γυναίκες να φωνάζουν «ο μπαμπάς, ο μπαμπάς!».
«Στον τέταρτο όροφο η γυναίκα του και η κόρη του ούρλιαζαν. Κατάλαβα αμέσως για ποιον πρόκειται. Είμαστε γείτονες δεκαπέντε χρόνια πολύ καλός άνθρωπος».

Η ίδια υποστηρίζει οτι την προηγουμενη ημερα της δολοφονίας, το μεσημέρι της Παρασκευής δηλαδή, είδε έναν άγνωστο να κοιτάει την πολυκατοικία του θύματος.

Λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας κάτοικοι της περιοχής έπιναν τον καφέ τους σε καφενείο όταν άκουσαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς. Σοκαρισμένοι έσπευσαν να δουν τι έχει συμβεί.

«Όσοι ήμασταν εδώ ακούσαμε μόνο τους πυροβολισμούς. Δεν είδαμε καν πρόσωπο», λέει γείτονας που εξηγεί ωστόσο ότι δεν γνώριζε το θύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευαγγελάτος - Στεφανίδου: Η "παράνομη" σχέση, το τρίτο πρόσωπο και το σκληρό διαζύγιο!

«Ήταν ένας πολύ φιλικός καλός γείτονας», σημειώνει άλλος ενώ μια γειτόνισα λέει: «Δεν ξέρω τίποτα, μια χαρά παιδί ήταν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου (08/09-09) από την Άντα Λεούση

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share