Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης! (Video)

Ξέσπασαν οι συγγενείς, «ξύπνησαν» μνήμες!

20 Σεπτεμβρίου 2019 14:46
Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης! (Video)

Με ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα άρχισε σήμερα η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό, πριν από ένα χρόνο. Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού! «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος»! (Video)

Πρώτη κλήθηκε να καταθέσει η κόρη του, η οποία όταν αντίκρισε τον κατ' ομολογίαν δολοφόνο του πατέρα της, δεν άντεξε και λιποθύμησε δύο φορές.

Σύμφωνα με το Star, τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα και ο γιος του θύματος κατέθεσαν ότι με τον δράστη είχαν φιλικές, οικογενειακές σχέσεις για 30 χρόνια. Έκαναν παρέα, είχαν φάει μαζί και είχαν άριστες σχέσεις. Κάποια στιγμή ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στον Βασίλη Φλώρο ότι έχει οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεται χρήματα.

Ο άτυχος φαρμακοποιός τον λυπήθηκε και του δάνεισε 300.000 ευρώ, όμως όταν μετά από αρκετό καιρό του τα ζήτησε πίσω, εκείνος του έλεγε ότι δεν μπορεί να τον πληρώσει ακόμα και ότι δεν πρόκειται τα χάσει τα χρήματά του.

Τα χρήματα, όμως δεν τα επέστρεψε ποτέ και τότε η οικογένεια του φαρμακοποιού κατέφυγε στη Δικαιοσύνη για να πάρει τα χρήματά της.

Το δικαστήριο δικαίωσε το θύμα και μάλιστα το σπίτι του δράστη βγήκε σε πλειστηριασμό για να αποπληρωθεί το χρέος του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του φαρμακοποιού περιέγραψε πώς την προηγούμενη μέρα μιλούσε μαζί του και του ζητούσε να συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να του στείλουν τάπερ με φαγητό στην Πάτρα, όπου σπούδαζε.

Το μοιραίο πρωινό, το θύμα ξεκινούσε να πάει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, από όπου θα έστελνε το δέμα στον γιο του. Ακούστηκαν πέντε πυροβολισμοί.

Η κόρη του φαρμακοποιού νόμισε ότι άκουσε δυναμιτάκια, όταν όμως βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους αντίκρισε το μακάβριο θέαμα και κατέρρευσε.

Μαζί με τη μητέρα της έτρεξαν στο αυτοκίνητο του θύματος. Όπως κατέθεσαν δεν πίστευαν αυτό που είχε συμβεί και νόμιζαν πως ζουν έναν εφιάλτη από τον οποίο θα ξυπνήσουν.

Δολοφονία βιολόγου: Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα!

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο, Suzanne Eaton, στην Κρήτη.

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του STAR αποκαλύφθηκαν οι καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Συγκλονιστικό κείμενο από την Έλενα Ακρίτα για την Αμερικανίδα βιολόγο: «Tα ‘θελε και τα ‘παθε»

Η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Ο νεαρός βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της βιολόγου. Κατηγορείται ότι τη βίασε τον περασμένο Ιούλιο και στη συνέχεια την έριξε σε σπηλιά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share