Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος! (Video)

Ερωτηματικά συνεχίζει το πώς πέθανε η άτυχη γυναίκα!

10 Ιουλίου 2019 14:58
Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος! (Video)

Η Αμερικανίδα βιολόγος που βρέθηκε νεκρή εχθές στην Κρήτη έχει προκαλέσει ερωτηματικά για το πως βρέθηκε σε αυτό το σημείο και πως προκλήθηκε ο θάνατος της! Παρακάτω θα δείτε το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος!

Τα συγκεκριμένο τεχνητό τούνελ, μαζί με άλλα παρόμοια που υπάρχουν στην περιοχή, χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σαν καταφύγια και πολυβολεία. Η 60χρονη είχε εξαφανιστεί πολλές ημέρες να σας θυμίσουμε..

Μέσα σε ένα δαιδαλώδες τούνελ από την εποχή της γερμανικής κατοχής, εντοπίστηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της.

Όλες οι έρευνες οδηγούν σε έγκλημα για τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου στη Κρήτη!

Στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας οδηγούνται οι αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι έρευνες που έχουν γίνει στη σορό της 60χρονης Σούζαν Ίτον και το σημείο που εντοπίστηκε, συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ατύχημα, αλλά σε δολοφονία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Κρήτη: Νεκρός άντρας σε πισίνα ξενοδοχείου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share