Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Facebook: Το μάθημα ζωής για την κόρη έγινε και πάθημα της μαμάς!

27 Μαρτίου 2014
Facebook: Το μάθημα ζωής για την κόρη έγινε και πάθημα της μαμάς!

Μία μητέρα στο Κολοράντο θέλησε να δείξει στην 12χρονη κόρη της πόσο γρήγορα μπορεί να "εξαπλωθεί" κάτι που έχεις "ανεβάσει" στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο facebook.

Φαίνεται πως η μικρή κόρη της ήθελε δικό της προφίλ στο facebook και η μητερα της φοβόταν οτι θα διαρρεύσουν όλα τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα της μικρης γιατί δεν ήξερε πώς να τα προστατεύσει.

Έτσι, η μητέρα αποφάσισε να "ανεβασει" μία φωτογραφία της στο δικό της προφίλ με τη μικρή να κρατάει ένα χαρτί που έλεγε "18/3/14, η μαμά μου προσπαθεί να μου δείξει πόσοι άνθρωποι μπορούν να δούν μία φωτογραφία αφού αυτή μπεί στο ίντερνετ" και ζητούσε από τους φίλους της να "μοιραστούν" αυτή τη φωτογαφία έτσι ώστε εκείνη να μπορέσει να έχει έναν ξεκ'αθαρο αριθμό ως προς το πόσοι είδαν και αναδημοσίευσαν την φωτογραφία.



Αυτό που δεν υπολόγισε όμως η μητέρα ήταν πως η φωτογραφία μπορούσε να φτάσει οπουδηποτε. Έτσι η φωτογραφία τυχαία έφτασε και σε ενα σαιτ με διάφορες φωτογραφίες όπου χρήστες "πείραξαν" τη φωτογραφία της μικρής και βρήκαν ακόμα και το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του σπιτιού τους. Έτσι μια δυο μέρες μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, άρχισαν οι φάρσες στο τηλέφωνο και μέχρι και πίτσες παραδίδονταν στο σπίτι τους. Κάποιος χρήστης αυτου του σαιτ που ονομάζεται 4chan "πείραξε τη φωτογραφία και στο χαρτί έγραψε "Ίσως να μην χρησιμοποιείς την κόρη σου στα πειράματά σου για να αποδείξεις πως έχεις δίκιο".



Μπορεί η μητέρα αρχικά να είχε δίκιο, όμως το να βάζει την κόρη της σε δημοσια έκθεση για να αποδείξει πως έχει δίκιο ήταν τραγικό λάθος και το κατάλαβε μετά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share