Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Πέθανε η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς (photos-video)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

4 Ιανουαρίου 2021 10:19
Πέθανε η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς (photos-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Τάνια Ρόμπερτς, η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ρότζερ Μουρ στην ταινία Bond του 1985 «A View To A Kill», καθώς και στις τηλεοπτικές σειρές «Charlie's Angels» και «That '70s Show», πέθανε σε ηλικία 65 ετών. Ακόμα ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς "έφυγε" από τη ζωή και το ιερό τέρας του γαλλικού θεάτρου, ο Ρομπέρ Οσέν.

Ο δημοσιογράφος και ο μακροχρόνιος φίλος της Mike Pingel είπε ότι η Ρόμπερτς κατέρρευσε την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ είχε πάει τα σκυλιά της βόλτα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διασωληνώθηκε ωστόσο δεν τα κατάφερε ποτέ να επανέλθει.

Ο Pingel δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου, αλλά είπε ότι δεν πέθανε από ασθένεια που σχετίζεται με το COVID-19. Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, τα αίτια θανάτου της Ρόμπερτς παραμένουν άγνωστα και η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες την δεκαετία του 70 και του 80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985 παίζοντας μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken. Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία Sheena η Βασίλισσα της Ζούγκλας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share