Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (Video)

Θρήνος...

23 Δεκεμβρίου 2020 15:26
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς την τελευταία της πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε η Βρετανίδα ηθοποιός Eileen Pollock. Παράλληλα, θρήνος επικρατεί και στον κόσμο του Star Wars διότι άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Jeremy Bulloch σε ηλικία 75 ετών.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Lilo Lil στην τηλεοπτική σειρά Bread, πέθανε σύμφωνα με την Daily Mail στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια της ηθοποιού έγραψε: «Η ομορφιά σου, το γέλιο και τα αγαπημένα σου μάτια έδωσαν χαρά σε όλους».

Ο ηθοποιός Dan Gordon, συν-πρωταγωνιστής της στην σειρά Women On The Verge Of HR, είπε στο Irish News: «Αυτό που θυμάμαι από εκείνη είναι ότι δεν την είδα ποτέ θυμωμένη. Ποτέ δεν την είδα να μαλώνει με κανέναν. Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα, ένα όμορφο πρόσωπο».

Eileen Pollock - Καριέρα

Συμμετείχε στην εταιρεία πολιτικών θεάτρων Belt and Braces, αλλά ένιωθε ότι παρείχε πολύ λίγους ρόλους για τις γυναίκες που ίδρυσαν το Bloomers και αργότερα το καμουφλάζ, γράφοντας αρκετά έργα για την τελευταία. Έχει επίσης συνεργαστεί με την ιρλανδική εταιρείες πεδίο Day, Charabanc και DubbelJoint , μεταξύ πολλών άλλων τουριστικών και ρεπερτόριο εταιρείες.

Έχει επίσης εμφανιστεί σε παραγωγές όπως το Πάσχα 2016 στη σειρά Play for Tomorrow (1982), After You Gone (1984), Far and Away (1992) και Wild About Harry , το 2000. Εμφανίστηκε στην ταινία έκδοση του βιβλίου του Frank McCourt, της Angela's Ashes, και έπαιξε το "Molly", τη γαιοκτήμονα στο Far and Away (1992) με τους Tom Cruise και Nicole Kidman , σκηνοθέτη Ron Howard. Το 2010 έπαιξε τη δεσποινίδα Kessler στο Reg Traviss 's Psychosisκαι το 2016 έπαιξε τη μητέρα ενός παιδιού με σύνδρομο Down στο My Feral Heart του Duncan Paveling.

Οι σκηνικές παραγωγές στις οποίες είχε ρόλους περιλαμβάνουν τον κυβερνητικό επιθεωρητή, τις γυναίκες στα πρόθυρα του HRT από τη Marie Jones, τις τρεις αδελφές (μετάφραση από τον Brian Friel ) καθώς και τον χορό του Friel στη Lughnasa. Το 2016 στο The Print Room έπαιξε το Bridget στο Peter Gill 's As Good a Time As Any, ένα παιχνίδι για όλες τις γυναίκες.

Ο Pollock πραγματοποίησε μια γυναικεία εκπομπή Now I'm Sixty στο Liverpool Academy Of Art Actors Studio το 2007 και το 2010 σκηνοθέτησε και "πήρε μια σκηνή που κλέβει την πίστωση των επισκεπτών" στο The Irish Wake of Paddy McGrath στο The Lion & Unicorn Theatre, Λονδίνο.

Το 2004 έπαιξε την κακιά μάγισσα στον παντομίμα Jack και το Beanstalk στο Middlesbrough. Αυτή ήταν η πέμπτη παντομίμα της. Είπε: "Η κακιά μάγισσα είναι υπέροχη γιατί δεν αντέχω παιδιά και να τα κάνω να θέλουν να κλαίνε και να ουρλιάζουν είναι μια υπέροχη μάχη εξυπνάδων". Το 2009, εμφανίστηκε στο The Justin Lee Collins Show.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share