Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος: Αφορά τους πάντες

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση;

13 Νοεμβρίου 2020 21:24
Έκτακτο παράρτημα από τα ΑΒ Βασιλόπουλος: Αφορά τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα έκτακτο παράρτημα προχώρησαν τα ΑΒ Βασιλόπουλος, με την νέα ανακοίνωση να αφορά τους πάντες, σχετικά με το πώς θα αγοράζουν με διανομή εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το AB Eshop δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να επιλέξουν για τις παραγγελίες σας παράδοση στο σπίτι ή παραλαβή από επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, με την εταιρεία να χαμηλώνει τις τιμές και να προκαλεί ευχάριστη έκπληξη.

Να σημειωθεί πως η αξία της παραγγελίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 € ενώ επιλεγμένο διάστημα παράδοσης δεσμεύεται για 30 λεπτά από την ώρα που το επιλέγετε.

Σε περίπτωση που επιλέξει κάποιος παράδοση στο σπίτι, η παράδοση παραγγελιών εκτελείται από Δευτέρα έως Σάββατο 7:00-21:30 χωρίς χρέωση εξόδων, αρκεί το χρονικό διάστημα να είναι διαθέσιμο.

Σε περίπτωση παραλαβή; από Κατάστημα ΑΒ, η παράδοση των παραγγελιών εκτελείται από Δευτέρα έως Σάββατο ανά δίωρα χρονικά διαστήματα μεταξύ 10:00-20:00.

Πριν ολοκληρωθεί η online παραγγελία, μπορεί κάποιος να επιλέξει «Πληρωμή κατά την παραλαβή» ή «Πληρωμή Online».

Την ημέρα και ώρα που έχει κάποιος επιλέξει, καλεί στον αριθμό τηλεφώνου που έχει αποσταλεί στο email του κατά την ολοκλήρωση της online παραγγελίας και 15 λεπτά πριν πάει στο κατάστημα ΑΒ.

«Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον ειδικά́ διαμορφωμένο χώρο έξω από́ το κατάστημα ΑΒ. Αν έχετε επιλέξει "Πληρωμή κατά την παραλαβή", πληρώνετε με κάρτα ή με μετρητά κατά την παραλαβή» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σημειώνεται πως επιβεβαιωμένες παραγγελίες μπορούν να τροποποιηθούν μέχρι και μία εργάσιμη ημέρα πριν το επιλεγμένο διάστημα παράδοσης/παραλαβής.

Δυνατότητα για online αγορές από τον ΑΒ Βασιλόπουλος και μέσω delivery.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι online αγορές από τον ΑΒ Βασιλόπουλος μπορούν να γίνουν και μέσω του delivery.gr, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υπόσχεται μάλιστα παράδοση ακόμη και σε δύο ώρες μέσω του συγκεκριμένου site.

Η εν λόγω υπηρεσία προσφέρεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αφορά σε αγορές από 25 έως 60 ευρώ, ενώ οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 10:00 – 21:00.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share